0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καταθέτουμε τα πάντα απο την αρχή (έτισ νομίζω),δεν λέει πουθενά η προκήρυξη για όσους μοριοδοτήθηκαν πέρσι για τις σχολές ΟΑΕΔ
Κανένα σχόλιο για τη φίλτατη κυρία Α2? 'Οπως όλοι βλέπουμε είχε δίκιο ότι γίνεται προσπάθεια ανανέωσης των εκπαιδευτικών στον ΟΑΕΔ με "νέο αίμα"... Εμβρόντητοι παρατηρήσαμε πόσο πλουσιοπάροχα μοριοδοτούνται τα ακαδημαικά προσόντα...Στις ΣΕΚ ιδίως ξεπερνιέται κάθε πρόβλεψη! Δούλεψες σε φάμπρικα την ανθηρή δεκαετία του 70 ή μπήκες τέταρτος σε εργαστήρια στα παλιά τεχνικά ή πολυκλαδικά της δεκαετίας του 80 ή τα ΚΕΤΕΚ?... Θέλεις ακόμη λίγο για τη σύνταξη στα 67?... Έλα εδώ να μοριοδοτηθείς!!!Πέρα απ τη πλάκα... Καλή επιτυχία σε όλους
"Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι του κλάδου πληροφορικής μοριοδοτούνται μόνο για το βασικό τίτλο σπουδών κ όχι για γνώσεις χειρισμού ΗΥ"Δηλαδή για ΠΕ 19-20 το συγκεκριμένο κριτήριο δε βαθμολογείται καθόλου;Ή απλά θέλεις βεβαίωση τύπου ECDL για να πάρεις τα μόρια του κριτηρίου;
Από ότι ξέρω είναι: Ωρες / 87,5 εάν το πηλίκο είναι πχ 1,25 τότε έχεις προϋπηρεσία ενός έτους.Το δεκαδικό μέρος το πολλαπλασιάζεις με το 25 δηλ. 25* 0,25 = 6,25 με στρογγυλοποίηση προκύπτει 6 ημέρες. Συνολικά η προϋπηρεσία είναι ένα έτος και 6 ημέρες. 1 μήνας είναι οι 25 μέρες. Στην κατάρτιση νομίζω ότι διαιρούμε με το 65 αντί για το 87,5. Αν έχω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Αναφέρεται το ΦΕΚ 2844/2012 μέσα στη προκήρυξη, οπότε:"6. Η αναγωγή της διδακτικής πείρας του μη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού σε έτη πλήρους απασχόλησης γίνεται ως εξής:α) Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 750 διδακτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης.β) Για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, 650 διδακτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης.γ) Για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, 210 διδακτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης.δ) Για τα Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., ΚΕ.Μ.Ε., Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Κέντρα Ενδοεπιχειρησιακής Κατάρτισης ή άλλους φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης, 500 διδακτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης."