0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλησα με υπαλληλο του οαεδ και μου ειπε οτι εφοσον εχουν προκυρηξη ολες τις κατηγοριες σημαινει οτι χρειαζονται τουλαχιστον εναν απο την καθεμια.... δεν τον ακουσα ομως και πολυ σιγουρο. Ξερουν τη στιγμη που βγαζουν την προκυρηξη οτι εχει συμπληρωθει τμημα της ειδικοτητας για να ξεριυν και ποιους θα χρειαστουν;;; την ερχομενη βδομαδα θα καλεσουν και θα δουμε
Και να είμαι ποιο ξεκάθαρος. Στο υπουργείο παιδείας, όταν υπάρχουν κενά στα σχολεία, παίρνουν αναπληρωτές και από τους δύο πίνακες π.χ. ΠΕ 12, ΠΕ 17. Τόσους μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους από Τ..Ε.Ι., τόσους από πολυτεχνείο. Αυτοί σε ποιο νόμο πατούν; Ουσιαστικά υπάρχει ποσόστωση. Και ούτε γκρίνιες υπάρχουν, και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Πόσο έξω πέφτεις ...1. Κακώς τα βάζετε με τον Αμπατζόγλου και Σία. Δεν είναι αυτοί που τα έχουν κάνει έτσι. Είναι τόσο ανίσχυροι, που αν ξεράτε, θα μένατε με ανοιχτό το στόμα. Αν θελήσουν να αλλάξουν κάτι, θα είναι αυτοί που θα γίνουν αλλαγή. Κατάλαβες;2. Καταγγελία σε Δ/ντη; Εξώδικο; Πλάκα θα κάνεις. Μάλλον δεν ξέρεις καλά την Δημόσια Διοίκηση φίλε μου. Ο καταγγέλων θα χάσει τα φράγκα και ο καταγγελόμενος θα λάβει μία έγγραφη επίπληξη (στην χειρότερη περίπτωση για τον Δ/ντη). Τι με λες τώρα;3. Η φάση με ΠΕ και ΤΕ δεν είναι καινούργια. Είναι παλιό κόλπο και το επιτρέπει η εγκύκλιος. Τι να καταγγείλεις; Κάτι που έχει μπει φυτευτό για να τα βύσματα;Ακούστε και οι υπόλοιποι:Μην ανοίγετε κόντρες με Δ/ντες. Πάρτε τις ώρες που θα σας δώσουν και αν δεν σας δώσουν, ζητήστε όμορφα και ωραία κάποιες εξηγήσεις. Πάρτε και ένα τηλ. στα κεντρικά. Όλες οι αναθέσεις ελέγχονται εκεί, αλλά στην Διοίκηση θα διαβάσουν αυτά που τους γράφει ο Δ/ντης. Αν γράφει ότι εσύ ζήτησες π.χ. 12 ώρες ενώ θα έπρεπε να πάρεις 20, θα σου δώσουν 12. Κατάλαβες κι εσύ φίλε μου;
Υ.Γ. Το δίκαιο και σωστό είναι να προσλαμβάνεται ο εκπαιδευτικός που έχει τα περισσότερα μόρια (δηλ. προσόντα) και όχι όπως μας συμφέρει τον καθένα. Εαν είναι έτσι όπως το θέτετε ορισμένοι, εγώ θεωρώ σωστό να προσλαμβάνεται πρώτα αυτός που δεν έχει προϋπηρεσία ( ο τελευταίος) για να αποκτήσει μια εμπειρία, μετά ο 1ος, έπειτα ο προτελευταίος κ.ο.κ.Τι εκφράζεται ρε συνάδελφοι εδώ μέσα; Θα μας τρελάνεται; Αυτός που έχει λιγότερα προσόντα να προηγείται του άλλου, επειδή είναι σε άλλο πίνακα;
Υ.Γ. Το δίκαιο και σωστό είναι να προσλαμβάνεται ο εκπαιδευτικός που έχει τα περισσότερα μόρια (δηλ. προσόντα)
Χωρίς να μου πέφτει λόγος και εμένα.... νομίζω οτι οι απόφοιτοι ασπετε/σελετε/ασετεμ (δεν ξέρω πως λέγονται) έχουν παιδαγωγική κατάρτιση απο την σχολή τους ενώ οι πολυτεχνίτες όχι.... ... και βέβαια δεν είναι σωστό να τους εξισώνουμε!