0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα! εγώ είμαι πρώτη σε μόρια και στον πίνακα ανεργίας στην ειδικότητά μου, η οποία δεν αντικαθίσταται με καμία άλλη. Γνωρίζει κάποιος αν ο διευθυντής είναι υποχρεωμένος να μου δώσει το μέγιστο των ωρών που δικαιούμαι και μετά να προχωρήσει στον επόμενο? Και αν ναι που μπορώ να το βρω γραμμένο να του το πάω? Μου έλεγε κάτι περίεργα όταν ήρθα σε επικοινωνία μαζί του τύπου θα μοιράσει τις ώρες και τέτοια....
Αυτό είναι στη δικαιοδοσία του διευθυντή. Αν υπάρχουν π.χ. 29 ώρες στην ειδικότητά σου, δε θα σου δώσουν τις 20 και στον επόμενο 9 ώρες. Πιθανώς θα σου δώσει 15 ώρες και 14 στον επόμενο, ώστε να έχετε και οι δύο καλό ωράριο και να βολεύει και στο πρόγραμματου σχολείου. Σε αυτό πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!Ξέρω περσινή περίπτωση που έδωσε 15-16 ώρες στον άνεργο και άλλες 9 στον ιδιώτη!
Ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα ότι στον ΟΑΕΔ τουλάχιστον έπρεπε να εξαντλήσει πρώτα τις ώρες ο πρώτος. Πρόπερσι ο ίδιος διευθυντής έδωσε από τις 14 ωρες 9 στον πρώτο (ιδιώτης) και 5 στον δεύτερο (άνεργος). Απλά τώρα οι από κάτω μου είναι χρόνια γνωστοί του προφανώς.
παιζουν πολλα ρολο εκτος απο το γνωστη/ος ακομα και οι γνωσεις και η μεταδοτηκοτητα του εκαστοτε ακπαιδευτικου ,για να μην αναφερουμε μονο τα κακα της υποθεσης
Ναι, καλά, καλά. Γραπτώς αυτά φίλε και με ειδική αιτιλόγηση. Και θα πρέπει να έχει σταλεί επάνω και να έχει κοινοποιηθεί στον εκπαιδευτικό. Τι είναι αυτά που γράφεις ρε συνάδελφε;
Στην επας που ημουν εχει ερθει συναδελφος πρωτη στα μορια .... ΕΕ στη ταξη δε ηξερε οχι που πανε τα τεσσερα. τοτε κι ο εκαστοτε διευθυνης πρεπει να ειναι καλυμενος
Ερωτηση για Porcupine Tree:Τίποτα νεότερο από Διοίκηση μεριά για τους ελεύθερους επαγγελματίες; Θα θεωρηθούμε ιδιώτες, όπως πέρυσι;