0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία ερώτηση, τι ιδιαίτερο έχει ο υποψήφιος με την ένδειξη Ν.2190/1994 Ν.3552/2007;;; Προηγείται του ανέργου ακόμα και αν είναι ιδιώτης (που η συγκεκριμένη κυρία γνωρίζω πως έχει δικό της γραφείο); Σημειωτέον στα προσωρινά αποτελέσματα ήταν στη λίστα των ιδιωτών.
Καλημέρα συνάδελφοι. Μία ερώτηση. Προηγούμαι στον πίνακα των Ιδιωτών. Είμαι πρώτος όμως συνολικά και από τον πίνακα των ανέργων. Πριν από λίγο μίλησα με έναν υπεύθυνο και μου είπε ότι προηγούνται οι άνεργοι και ας έχουν λιγότερα μόρια. Γνωρίζετε κάτι επ αυτού?
Καλημέρα σας και από εμένα!Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Ένας στην ειδικότητα μου, έχει πάρει συνολικά 10 ώρες τουλάχιστον στο ιεκ που είμαι.Τώρα με τους οριστικούς πίνακες που βρήκανε (των επας και ιεκ του οαεδ αντίστοιχα), μέχρι πόσες ώρες μπορεί να πάρει την εβδομάδα,τόσο τις επας όσο και στα ιεκ?Ευχαριστώ!
Καλημέρα! Μολις πήρα τηλ στο ΣΕΚ της περιοχής μου και ενώ προκηρυχθηκε θέση για την ειδικότητα μου τώρα μου λεν ότι δεν θα πάρουν γτ έχουν μόνιμο. Την είπα ότι προκηρύχθηκε θέση και μου είπε ότι την προκηρύσουν γενικά γτ δεν ξερουν απο κάτω αν έχούν ή όχι μονιμους τα ΣΕΚ. Ισχύει κάτι τέτοιο;
23 ωρες την εβδομάδα συνολικα, στις παραπανω δομες (υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση οτι δεν τις ξεπερνάς)