0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ απλά όπως το περιμένα δεν αναφέρει ποιος θα προηγηθεί ως δεύτερος εργαστήριακος καθηγητής οπως μου είπε ο διεύθυντης οτι το λεει καθαρά. ..
Hose1303 (και όσοι στείλατε πμ)... αναφέρει την υπ' αριθμ. Γ2/95864/17-9-2002 εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ...Ψάξτε λοιπόν στο διαδίκτυο αυτή την εγκύκλιο (είναι πανεύκολο) και θα σας λυθούν όλες οι απορίες...Υ. Σ: Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε σωστα για να μη μας καταπατούν τα δικαιώματά μας από άγνοια...
Αναφέρει ακριβώς τα ίδια με την Γ2/95864... Έχεις δίκιο όταν λες ότι διευκρινίζει αυτό που ψάχνεις... Τι άλλη άποψη θέλεις;
Επιβεβαίωση μήπως και δεν ξέρω να κατανόησω τα γραφόμενα γιατι είμαι βεβαίως οτι αυτο θα ακούσω την Δευτέρα το πρωΐ στο ΕΠΑΣ.Πάντως ευχαριστώ πολλή για την πολύτιμη βοήθεια! !!
Εντάξει αυτό που λες δεν έχει βάση μπορεί ο πε09 να έχει μεταπτυχιακό στη λογιστική και για να μην κρυβόμαστε στο μάθημα διδάσκονται βασικότατες αρχές της λογιστικής που όλες οι παραπάνω ειδικότητες γνωρίζουν πάνω κάτω. Εγώ νομίζω πως στις μικρές επας βρίσκουν έναν και του φορτώνουν ό.τι υπάρχει από α και β ανάθεση. Τουλάχιστον με εμένα έτσι είχε γίνει.