0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο περιορισμός των 20 ωρων ισχύει για τον ΟΑΕΔ όταν χρησιμοποιείς κάποια δομή του. Το να έχει κάποιος 32 ώρες σε δομές του ΙΝΕΔΙ
ΤΑ ΣΔΕ υπάγονται στο ΙΝΕΔΙ
Σύμφωνοι... Και το ΙΝΕΔΙ
To 20 ώρες συνολικά είναι αστείο να λέγεται από τη στιγμή που υπάρχουν συνάδελφοι με 20 ώρες ΣΔΕ και 20 ώρες ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.
Επανέρχομαι στο θέμα με το διευθυντή (?) από ΙΕΚ που μου τηλεφώνησε για ανάθεση 2 ωρών σε μάθημα. Με ρώτησε αποκλειστικά για αυτές τις 2 ώρες και μου ζητούσε να τον διαβεβαιώσω ότι το γνώριζα το αντικείμενο ή το είχα ξαναδιδάξει προκειμένου να μου κάνει ανάθεση. Σήμερα είδα από το συγκεκριμένο ΙΕΚ τους πίνακες ανάθεσης και έμεινα έκπληκτος καθώς βρήκα κάποιον που ήταν παρακάτω από εμένα στον πίνακα ιδιωτών να έχει πάρει 14 ώρες την εβδομάδα στο ίδιο ΠΕ που ήμουν κι εγώ.Αισθάνομαι ότι ο συγκεκριμένος διευιθυντής με εξαπάτησε αφού μου είχε αναφέρει αποκλειστικά αυτό το μάθημα και τις 2 ώρες την εβδομάδα απειλώντας με ότι αν δεν στείλω email ότι δεν αποδέχομαι, θα έχω συνέπειες.Τι προτείνετε να κάνω για το συγκεκριμένο θέμα?
Είδα στη διαύγεια τις προσλήψεις των ΣΕΚ της περιοχής μου και διαπίστωσα ότι έχει προσληφθεί ο πρώτος από τον πίνακα των ανέργων ο οποίος πλέον δεν είναι άνεργος.Τι μπορώ να κάνω;
Τι να πω?εγω εμεινα ισως επειδή δεν ειχα ξαναδιδαξει σε ΕΠΑΣ τι μου συμβουλευεται να κάνω? και όταν εχω μαθημα με τον γιο-διευθυντη(τιτλος τιμης που φτασαμε?)πρέπει να χωρισουμε τις ωρες?)