0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η έκθεση έτσι κι αλλιώς είναι τζόγος.
Συνάδελφε ελπίζω αυτή την άποψη να μη την λες και στους μαθητές σου. Γιατί από την έκθεση το 60/100 είναι θεωρία που διδάσκεται και είναι στάνταρ τί θα ζητήσουν. Εξάσκηση θέλει. Δεδομένου ότι και το πώς γράφουμε μια έκθεση διδάσκεται: δομή, περιεχόμενο κτλ δε νομίζω ότι είναι και τόσο τζόγος τελικά. Δεδομένου ότι η έκθεση είναι ένα από τα μαθήματα που διδάσκω για Πανελλήνιες, ξέρω ακριβώς τί θα μου γράψει ο κάθε μαθητής μου (με περιθώριο να πέσω έξω το πολύ μία με δύο μονάδες).
Συγνώμη, αυτό τώρα το είδα!Μία με δύο μονάδες στις 100 εννοείς ή στις 20?Αν εννοείς στις 100, πες μας τι βλέπεις για τελικό στο μουντιάλ να το ποντάρουμε...Αν εννοείς στις 20, τότε ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αποδεκτό εύρος.1-2 μονάδες στις 20 είναι τεράστια διαφορά...Φαντάσου ότι στις 2,4 μονάδες το γραπτό πάει για αναβαθμολόγηση, που σημαίνει ότι ένας (τουλάχιστον) εκ των 2 βαθμολογητών έπαιξε σαντούρι...
Αν και οι μαθητές πρώτα απαντούσαν και μετά διάβαζαν το ζητούμενο, τότε ναι, η έκθεση θα ήταν τζόγος!
Δεν κατάλαβα...εξετάζομαι σε κάτι; Να αγχωθώ άμα είναι έτσι....Συμφωνείστε εσείς στο πώς διορθώνεται το μάθημα για να μην έχουμε ένα σωρό αναβαθμολογήσεις, και αφήστε τις δασκαλίστικες εξυπνάδες...Γιατί αν δεχθώ αυτά που λες, η μόνη εξήγηση που μένει για τις αναβαθμολογήσεις είναι ότι ο κλάδος σας έχει πολλούς καθυστερημένους, που δεν μπορούν να κατανοήσουν 5 κανόνες βαθμολόγησης και δεν ξέρουν πρόσθεση. Και δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.
ξέρω ακριβώς τί θα μου γράψει ο κάθε μαθητής μου (με περιθώριο να πέσω έξω το πολύ μία με δύο μονάδες).
.................................................................Αν εννοείς στις 100, πες μας τι βλέπεις για τελικό στο μουντιάλ να το ποντάρουμε....................................................................