0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν χρειαστεί για να ενημερώσουμε / δημοσιοποιήσουμε το θέμα μας (είσπραξη δεδουλευμένων - ανάγκη ασφάλισης στο ΙΚΑ κλπ), υπάρχουν και οι εφημερίδες - τα κανάλια, αφού οι αρμόδιοι τελούν σε άγνοια!Άμεση ανάγκη δημιουργίας Συλλόγου Ωρομισθίων Σ.Δ.Ε.
θυμίζω ότι προ λίγων μηνών έγινε Πανελλήνια συγκέντρωση υπογραφών με πρωτοβουλία του ΣΔΕ Δράμας - υπάρχει κινητικότητα / οργάνωση δεν υπάρχει!Δυστυχώς δεν μας ενημέρωσαν για την τύχη αυτής της προσπάθειας (από το ΣΔΕ Δράμας) - μάλλον είναι η ομάδα στο fb, όμως πολλοί από εμάς δεν έχουμε (από άποψη) fb.Ας μας ενημερώσουν για τις υπογραφές που βάλαμε από όλη την Ελλάδα- και ας οργανωθούμε λίγο..
Το ΣΔΕ Περιστερίου έκανε το βήμα και κινήθηκε σαν σχολείο. Μία κίνηση από άλλο σχολείο δεν έχω δει. Έστω ένα email με υπογραφές ωρομισθίων του τάδε σχολείου στο υπουργείο, στο alfavita, σε μια εφημερίδα. Στο δικό μου σχολείο φοβούνται και να αναπνεύσουν, δυστυχώς. Αν ακουστεί είδηση ότι το τάδε σχολειο δεν έκανε μάθημα αυτή την εβδομάδα οι καθηγητές δεν μπήκαν στις τάξεις. Τι να πω ρε παιδιά σε καμμιά χώρα δεν γίνονται αυτά 7 μήνες απλήρωτοι και όλα καλά. Θα μας τα δώσουν κάποια στιγμή λένε οι συνάδελφοι στο σχολείο μου. Ε θα βγει κάποια στιγμή προκήρυξη και αν δε βγει δε πειράζει όταν μας πάρουν και άμα μας πάρουν.Ο διευθυντής θα μας καταγγείλει κάτω αν διαμαρτυρηθούμε. Μπράβο στο ΣΔΕ Περιστερίου και πραγματικά μακάρι αν γινόταν να πληρωθούν μόνο αυτοί.Στο alfavita περσι ανέβηκε απλό άρθρο από blog για απλήρωτους καθηγητές ΙΕΚ και μετά κατευθείαν έγινε επερώτηση στη
Ουτε το ΙΕΚ εχει πληρώσει παντως το 2014
Λάθος κάνεις. Το έχει ξεχρεώσει το 2014
Από το group μας στο fb, στις 21/5:Αγαπητοί συνάδελφοι, πριν από λίγο ενημερώθηκα τηλεφωνικά από συνεργάτιδα του Γ.Γ. κύριου Σπαθή, ως follow up της συνάντησης που είχαμε κάνει, ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας μέχρι και τον Φεβρουάριο.