0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα η ανακοίνωση δεν είναι για μας. Για τις πληρωμές της ομάδας έργου λέει. Κάπου στο τέλος λέει και για τους εκπαιδευτές οτι θα ακολουθήσει με τον ίδιο τρόπο ή κάτι τέτοιο. Διαβάστε προσεκτικά και μη βιάζεστε....παραθέτω το κομμάτι που μας αφορά"Επιπλέον, το Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.
έχεις δίκιο λέει για την ομάδα έργου. Να υποθέσω λοιπόν ότι η ομάδα έργου έχει ήδη πληρωθεί για Μάιο-Ιούνιο και τώρα θα εξοφληθεί μέχρι και Ιανουάριο; Η ομάδα έργου πληρώνεται από άλλο λογαριασμό; Η κατάσταση είναι λίγο εκτός οποιοδήποτε πλαισίου γραπτού ή άγραπτου; ή εγώ το έχω δει στραβά;
Καλησπέρα,δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση για τις πληρωμές αλλά και από όσες είχαμε μέχρι τώρα ίσχυσε καμία? ΟΧΙ. Οπότε απλώς θα πω την προσωπική μου άποψη την οποία άλλωστε έχω ξαναγράψει εδώ. Και να υπήρχαν τα χρήματά μας, όπως ειπώθηκε, προφανώς δόθηκαν αλλού (βλέπε πάσης φύσεως επιδόματα κ.λ.π.), οπότε, αφού είναι απλή αριθμητική, δεν έμειναν χρήματα για εμάς. Σήμερα όμως εγκρίθηκε επιτέλους η δόση και αύριο εκταμιεύεται οπότε σε λίγες μέρες πραγματικά πιστεύω ότι θα πληρωθούμε. Μακάρι.
Καλά είναι απίστευτες καταστάσεις... Εμείς έχουμε να πληρωθούμε ένα χρόνο αλλά όταν θα πληρωθούμε κάποτε θα πρέπει να είναι 26 του μήνα. Χαχαχα! Τι να πει κανείς!
Ελπίζω να μη θελήσουν να....κάνουμε γενέθλια και μας πληρώσουν 2 Μαΐου! Έλεοοοςςς!!!!!
Τα σδε αρχισαν ν στελνουν στους φερινους ωρομισθιους να συμπληρώσουμε τα έντυπα ατομικών στοιχείων ωστε ν καταρτιστουν οι φετινές συμβάσεις ωρομισθίων. Ελπιζω μετά το πασχα να τις υπογράψουμε κ μέχρι πιυ θ γίνουν οι αιτήσεις αναπληρωτών να μπορέσουμε να πάρουμε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας. Γ να δούμε
Για αιτήσεις φημολογείται το διάστημα 13-30 Απριλίου!Κάτι άλλο: στον opsyd δεν έχει γίνει ενημέρωση για ανάληψη υπηρεσίας στα ΣΔΕ για όσους εργαστήκαμε πέρυσι...(ούτε έχουν μπει τα σχετικά ένσημα του ΙΚΑ...)