0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν στο forum κοπέλες που σκέφτονται να αλλάξουν τη δήλωσή τους; Εγώ πάντως δε θα την αλλάξω.
εγώ δεν έχω καταλάβει εάν θα τροποποιήσουμε τη δήλωση ή θα κάνουμε νέα και αν πχ δεν καλυφθούν τα κενά θα ξεκινάνε προσλήψεις από όσους έχουν δηλώσει δυσπρόσιτα.... οχι ε? πάντως στην πρώτη περίπτωση επειδή δήλωσα χίο χανιά ηράκλειο τρεις πρώτες επιλογές θα το αλλάξω γιατί άκουσα ότι το Ηράκλειο δεν δίνει μόρια, και διορθώστε με παρακαλώ γιατί δεν γνωρίζω.
Στην Α' Χίου, στα Χανιά και στο Ηράκλειο δεν υπάρχουν νηπιαγωγεία κατηγορίας μορίων Θ και Ι. Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα υπάρχουν τα περισσότερα από αυτά τα νηπιαγωγεία. Μιλάμε για Καστελόριζο,Κάσο,Λειψούς,Χάλκη,Τήλο,Ανάφη, Σχοινούσα,Δονούσα,Κουφονήσια,Σίκινο,Κίμωλο κ.ο.κ Μπες σε κάθε πρωτοβάθμια διεύθυνση και δες τα μόρια των νηπιαγωγείων ένα-ένα.
http://xenesglosses.eu/2014/08/diplasiasmos-pro%CF%8Bpiresias-anapliroton-tou-dionysi-traulou-pe70/αν ισχύσει αυτό τότε μιλάμε για μπούρδες τόσες μέρες και συγνώμη για την έκφραση. ούτε πίνακες θα ανοίξουν και ακόμα και αν γίνει ασεπ είναι τόσο μηδαμινή η διαφορά στα μόρια που δεν νομίζω να αξίζει. όχι ευχαριστώ δεν αλλάζω ούτε εγώ τη δήλωση. αλλά δεν μου είπε κανείς από το φορούμ, είναι κάποιος που βρίσκεται πριν το 1300 σειρά και έχει τη χίο στις πρώτες επιλογές?