0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ΠΕΑΔ προσωπικα καλο θα ηταν να βγαλει τον ορο πανελληνια απο το logo της διοτι εμανα προσωπικα και πολλους αλλους δεν μας εκπροσωπει. Η πεαδ θελει διευρυμενο 24+ασεπ με την <<ελπιδα>> να συνεχιστουν οι διορισμοι απο συγκεκριμενο κλαδο . Για να τα λεμε ολα! Οπως εγω λεω οτι ειμαι 24+ ασεπ το 2010 γυμναστης αλλα δεν εχω διοριστει γιατι δεν ειμαι βασικη ειδικοτητα! Απλα πραγματα!
Συνάδελφε, το τι θα γίνει τελικά είναι άλλο θέμα. Εσύ όμως να το αποδέχεσαι εξ' αρχής είναι διαφορετικό. Όταν αποδέχεσαι εξ' αρχής τους 500 διορισμούς , τότε περισσότερο πιθανό είναι οι 500 να γίνουν 450, παρά 550. Εγώ δεν έχω την αυταπάτη ότι σε ένα καλοκαίρι θα γίνουν 19.000 διορισμοί.
Η ΠΕΑΔ εκπροσωπεί τους αναπληρωτές.Φυσικά λόγω της πολυδιάσπασης στο θέμα των διορισμών είναι απόλυτα λογικό να μην είναι όλοι ικανοποιημένοι.Αυτό δεν είναι παράλογο.Ίσα ίσα είναι απόλυτα φυσιολογικό.Όποιος δεν μπορεί να πορευτεί μαζί της ακολουθεί δρόμο ξεχωριστό.Όσο για το αν πρπει να μη λέγεται πανελλήνια αυτό άσε να το κρίνουν άλλοι.Τόσα χρόνια είμαστε γνωστοί στο pde.Οκ, είσαι γυμναστής με μεγάλη προυπηρεσία ενταγμένος στο 24μηνο.Τι θες να γίνει λοιπόν;Να περιμένει το εκπαιδευτικό σύστημα να διοριστούν όλοι οι 24μηνιτες στους γυμναστες αλλά και σε άλλες ειδικότητες για να ξαναρχίσουν οι διορισμοί;Δες τα φετινά και όχι μόνο, στατιστικά των συνταξιοδοτήσεων.Δεν θα μπω στην αντιπαράθεση για το αν είναι η γυμναστική βασικό μάθημα ή όχι.Όλα τα μαθήματα τα θεωρώ εξίσου σημαντικά για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών.Να συνταχθούμε λοιπόν όλοι μαζι και να διεκδικήσουμε διορίσμούς εκεί και στις ειδικότητες που επιβάλλεται να γίνουν.Διαφορετικά θα λες εσύ εγω είμαι 24μηνιτης, έχω κατοχυρωμένο δικαίωμα...μπλα, μπλα....και ο αντίλογος δεν είσαι βασική ειδικότητα μπλα, μπλα.....Η ΠΕΑΔ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να "φαει" θέσεις επιτυχόντων ασεπ.Αυτό είναι ξεκάθαρο.Οι διορισμοί αυτοί έπρεπε να είχαν γίνει προ πολλού.Αγωνίζεται όμως για όλους τους συναδέλφους με προυπηρεσία ανεξαρτήτος χρήσματος 24μηνου ή μη.Αν θεωρείς λοιπόν ότι είσαι σε προνομιακή θέση κανείς δε σε αναγκάζει να ακολουθήσεις την ΠΕΑΔ.Από την άλλη όμως καλά θα κάνεις να σταματήσεις την παραπληροφόρηση.
Η ΠΕΑΔ ενημερώνει όλα τα μέλη της. Αν είσαι γραμμένη θα ενημερωθείς. Δημόσια δε γίνεται για όλους. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις