0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το καταλαβαινω εγω...τι παει να πει δεν ενημερωνει δημοσια....δημοσια δεν βγαλατε την αντιθεση σας για την εντοπιοτητα??? Η μηπως τα ειπατε μεταξυ σας....καποιο δελτιο τυπου δεν βγαζετε για το τι εγινε στην συνελευση??? Αμα ειναι να υπαρχει μυστικοπαθεια καλο ειναι το αρχικο Π να σημαινει μυστικοπαθης και οχι πανελληνια....δυστυχως θα εχετε και εσεις κριτικη.....ευχομαι.με τον α ή β τροπο να διεκδικησουμε διορισμους...και το βασικο να γινουν.....Και εσεις ως πεαδ απο την στιγμη που βγηκατε στο κουρμπετι θα πρεπει να ενημερωνετε....αυτα τα ολιγα...
Συνάδελφε συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα. Θέλω να τονίσω, το έκανα πριν και θα το κάνω και τώρα περισσότερο, το πλέον ριζοσπαστικό κόμμα που διεκδικεί την εξουσία (ο ΣΥΡΙΖΑ) κάνει λόγο για συγκεκριμένο αριθμό διορισμών όπως και εσύ; Δεν τολμά προφανώς. Το τι συμβαίνει στην παιδεία είναι κομμάτι του παζλ που συμβαίνει στην κοινωνία και είναι προαποφασισμένο από την τρόικα. Θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους και αριθμούς. Τα χρήματα που απαιτούνται για τους διορισμούς που ανέφερες εύκολα βρίσκονται, αλλά οι κύριοι ζητούν συγκεκριμένους αριθμούς υπαλλήλων για το Ελληνικό δημόσιο και απαιτούν συγκεκριμένες απολύσεις για να μας κόψουν την μαγκιά και όχι για δημοσιονομικούς λόγους. Και αφού μας κόψουν την μαγκιά θα μας πουν και ένα συγνώμη μάγκες...
Εσλυ συνάδελφε γιατί δεν πήγες στη συνέλευση? Ήρθαν άτομα απ.ο Σέρρες, Ιωάννινα, ενώ οι Αθηναίοι κάθονται στον καναπέ τους και απαοτούν ενημέρωση από το PDE.
Θα ξαναπω ομως οτι δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας συλλογος να βγαζει ανακοινωσεις απο τη στιγμη που τα μελη του ειναι ενημερωμενα.Ανακοινωσεις ειναι αλλο και αλλο ενημερωσεις μελων.Και σαν συλλογος θελω να πιστευω στο προεδριο δεν ειναι μονο ενας, θελει αποφαση ολου του προεδριου να βγει μια ανακοινωση, ενα δελτιο τυπου. Μιλαω για νορμαλ καταστασεις και συλλογους.Δεν ξερω τιποτα για την ΠΕΑΔ και το καταστατικο της αλλα σαν συλλογος θα πρεπει να προτρεξει για τα μελη της και οχι για τα μελη ενος φορουμ.Παντα φιλικα.
δειτε αυτόhttp://xenesglosses.eu/2014/07/201415-201314/
Δε νομίζω οτι ξεκαθαρίζει αν θα γίνουν τελικά αλλαγές στην εγκύκλιο ή όχι... Ίσως όμως δείχνει πως οι περιοχές προτίμησης θα παραμείνουν ως έχουν.