0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην φοβάστε, το ποσοστό 5% αμεα είναι για όλες τις ειδικότητες είναι άρθρο σε άλλο νομοσχέδιο το μετέφεραν στα δυσπρόσιτα και επιμένουν πως θα εφαρμοστεί από φέτος!Να το πούμε και σωστά άτομα με μόνιμη αναπηρία πάνω από 67%Το 20% για τους τρίτεκνους αναπληρωτές ισχύει μόνο όσο στην μεταβατικη περίοδο όταν γίνει ασεπ υπάρχουν τα έξτρα μόρια, βγήκε το τελικό σχέδιο νομού για την ειδική αγωγή?Η μοριοδότηση είναι διαφορετική από τον 3848 τι θα γίνει με τις ειδικότητες πεχχ.05 Είναι παράλογο να ισχύουν διαφορετικά κριτήρια, αν τα μόρια ισχύουν και για τους δυο πίνακες αναπληρωτών!
Eγω παλι δεν ειμαι καθολου βεβαιος , μιλαει για κανονικη εκπαιδευτικη προυπηρεσια, αρα .......
ένα παράδειγμα θα σου δώσω ο ν. 3454/2006 που δίνει το 20% στους τρίτεκνους στις προσλήψεις των πινάκων αναπληρωτών (όλους τους πίνακες) είναι προγενέστερος του ν 3699/2008 του νόμου ειδικής που καθόριζε μέχρι πριν αυτή την υ.α. τα κριτήρια. Παρόλα αυτά στον 3699 δεν υπάρχει αναφορά για τρίτεκνους, όμως ίσχυε ο νόμος του 2006 κανονικά. Νομίζω τώρα είναι κατανοητό και ότι δεν είναι τσάμπα εντυπώσεις ούτε υπερβάλουμε γενικά ΑΑΑααα και κάτι άλλο ναι είναι τόσο χαζοί ή στην καλύτερη κουτοπόνηροι.
Οι άνθρωποι τα έχουμε ξαναπεί είναι γελοίοι. 10 μήνες το μελετούν και ένα σωστό ΦΕΚ δεν μπορούν να βγάλουν. Πραγματικά είναι για γέλια ή για κλάματα. Το ΦΕΚ έχει πολλές ασάφειες και λάθη.Αναφέρει:"Κριτήρια ένταξης στους πίνακες και μοριοδότησή τους:Α. Ακαδημαϊκά κριτήρια
Εννοεί οτι υπάρχουν άτομα που εχουν δουλέψει στην ειδικη αγωγη χωρις κανένα προσον(σεμινάριο κλπ).μην με ρωτήσετε πως την απέκτησαν,δεν ξέρω.Αυτοί απέκτησαν προυπηρεσια.Οσοι δούλεψαν ενα χρόνο ,δηλαδη 9 μήνες δεν θα εχουν δικαίωμα να κάνουν αιτηση.αν δούλεψαν και δεύτερη χρονια εχουν πάνω απο 10 μήνες,άρα εχουν δικαίωμα αίτησης.
και ο νόμος που καθόριζε τα δυσπρόσιτα ήταν προγενέστερος του ν 3699/2008 αλλά παρόλο αυτά σταμάτησε τη διπλή μοριοδότηση. Επιπλέον όταν κάθε χρόνο βγαίνει η απόφαση πρόσληψης αναπληρωτών στην ειδική (με τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται) επικαλείται τον παλαιότερο νόμο που πρόβλεπε διπλασιασμό. Παρόλο αυτά δεν τον εφαρμόζουν. Αυτό είναι διασταυρωμένο και τεκμηριωμένο από το συνήγορο του πολίτη που έθεσε σχετικό ερώτημα στο υπουργείο πριν 3 χρόνια. (Δηλαδή ο συνήγορος αποφάνθηκε ότι από πουθενά δεν προκύπτει η κατάργηση του διπλασιασμού στην ειδική).Απάντηση δεν έδωσε ποτέ το υπουργείο.Συμπέρασμα:κάνουν ότι θέλουν
Αναφέρεται προφανώς στους δασκάλους. Όταν εξαντλείται ο πίνακας ειδικής παίρνει για παράλληλη στήριξη από τον πίνακα γενικής. Έτσι λοιπόν κάποιος αποκτά προϋπηρεσία, χωρίς κάποιο τυπικό προσόν.