0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σε όλους! πέρυσι πόσους αναπληρωτές ΠΕ70 πήραν συνολικά? Γνωρίζουμε?
Καλησπέρα σας!Εύχομαι να δουλέψουμε όλοι καποια στιγμή αν και εμείς οι απόφοιτοι του 12 είναι πολυ δύσκολο..Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, δε γνωρίζω αν εχει διευκρινιστεί αλλού και επαναλαμβάνομαι.Έχω πιστοποιημένη γνωση της
Παιδιά βάλατε κουτάκι;
Καλησπέρα σε όλους.. αρχικά μπράβο σας για την τόσο κατατοπιστική ενημέρωση που προσφέρετε!!!! Θα ήθελα να με προσγειώσετε ή να με απογειώσετε όσον αφορά την φετινή επιλογή αναπληρωτών. Είμαι απόφοιτη του 2012 και έχω θέση 4131 στον περσινό πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας...πιστεύετε πως έχω πιθανότητες να μπω σε σχολείο φέτος;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παντως εγω ειμαι θεση 1650 περιπου στον πινακα μηδενικης, αποφοιτος 2010 και αν εξαιρεσουμε τη χρονια 2010-11, εχω να δουλεψω τρια χρονια. Ετσι οσο και αν θελω να εχω ελπιδα και πιστη, δυστυχως δεν πιστευω οτι θα αλλαξει και φετος κατι. Αντε να παει μεχρι 1500 παλι. Διαβασα και ενα αρθρο πριν σχετικα με τις δηλωσεις του υπουργου το πρωι σε μια εκπομπη που ελεγε οτι οι πιστωσεις απο 22.500 πηγαν 19.500. Αρα 3000 λιγοτεροι δασκαλοι και καθηγητες απο αυτους που αρχικα υπολογιζαν. Μεχρι τις αρχες Σεπτεμβρη ποιος μας διαβεβαιωνει οτι δε θα χαθουν κι αλλες πιστωσεις;