*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ωρομίσθιων  (Αναγνώστηκε 193885 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων
« Απάντηση #658 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:03:46 am »
Τι να πω...ίσως και η λευκή απεργία να έπιανε, δεν ξέρω. Αν δεν καταλάβουν πρώτα οι διευθυντές των σχολείων την αναγκαιότητα να πιέσουν τη Διεύθυνση για να πιέσει το Υπουργείο και αν δεν τους "εκβιάσουμε" δεν θα είμαι τουλάχιστον εγώ συνεπής με την ηθική μου. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!
Πάντως μετά από πολλά τηλέφωνα, στη Διεύθυνση και στα εντελλόμενα κατάλαβα ότι πλέον πρέπει να πιέσουμε τις Διευθύνσεις να στείλουν τα απαραίτητα στα εντελλόμενα για να γίνει γρήγορα η διαδικασία.
Πλέον είναι στα χέρια των Διευθύνσεων όλα και ο προιστάμενος των εντελλόμενων τους περιμένει.
Πιέστε για να πληρωθείτε! Αν σταλούν σήμερα θα μπορέσουμε να πληρωθούμε πολύ σύντομα, οπότε τηλεφωνήστε στις Διευθύνσεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:10:10 »

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:23:34 am »
Δηλαδή, για να το πούμε λαϊκά, "Δεν τους καίγεται καρφί". Τι περίεργο έ; Αφού αυτοί όλοι οι τύποι πληρώνονται κανονικά, γιατί να ενδιαφερθούν, τι τους νοιάζει; Θα πάρουν ποσοστά;

Αποσυνδεδεμένος mairilyn

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 12:50:59 pm »
Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια! και θέλω να σας πω ότι το foroum και η ιστοσελίδα σας είναι πάρα πολύ καλές, τέλειες ! ;)
Όσο αναφορά το θέμα μας είμαι και εγώ θύμα! έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μας έχουν δώσει τίποτα έχω μείνει πανί με πανί! Δηλαδή μέχρι που θα πάει η κατάσταση ? Ντρέπομαι να ρωτώ συνεχώς στο γραφείο πότε θα μας πληρώσουν? κάθε φορά μου λένε ότι τα περιμένουν. Πείτε μου τι μπορούμε να κάνουμε να πιέσουμε την κατάσταση μήπως και πληρωθούμε. Που αλλού μπορώ να απευθυνθώ ?

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 01:05:51 pm »
Σε κάποια πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή, π.χ. Παπαδάκης κτλ. (Δεν είναι αστείο, έτσι κινητοποιείται το κράτος στο Ελλαδιστάν).

Άλλο δραστικό μέτρο είναι απεργία πείνας (υποχρεωτικής, αφού δεν υπάρχει εισόδημα) έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, (τέως) εκπαιδευτικού επίσης που μπορεί να δείξει κατανόηση. Έχει αποτέλεσμα, αλλά θα πας φυλακή πρώτα και θα σε πληρώσουν μετά.

Φυσικά, εμπόδιο στα παραπάνω είναι η "αξιοπρέπεια" του εκπαιδευτικού, και σε αυτό βασίζονται και αυτοί και κοιμούνται ήσυχοι (και χορτάτοι).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:10:10 »

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 01:24:26 pm »
Δηλαδή, για να το πούμε λαϊκά, "Δεν τους καίγεται καρφί". Τι περίεργο έ; Αφού αυτοί όλοι οι τύποι πληρώνονται κανονικά, γιατί να ενδιαφερθούν, τι τους νοιάζει; Θα πάρουν ποσοστά;
Όπως τα λες είναι .Δεν τους καίγεται καρφί .Ειδικά οι διευθυντές των σχολείων .Απλά απαιτούν τα μέγιστα και τα άριστα και αν δεν πληρωθεις ποτέ εσύ και τι έγινε ; Ο δικός τους μισθός πέφτει κάθε μήνα

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 03:38:42 pm »
Για Αβάθμια: Υπογράφηκαν οι πιστώσεις προχτές (επικοινώνησα με το Οικονομικό τμήμα του ΥΠΕΠΘ) και περιμένουμε από τα εντελλόμενα να ξεκινήσει η διαδικασία. Από Διεύθυνση Αβάθμιας Δ Αθήνας είπαν ότι είναι ζήτημα ημερών αλλά δεν γνωρίζουν για ποιους μήνες θα είναι οι πληρωμές. Τα εντελλόμενα με παρέπεμψαν στον προιστάμενο, ο οποίος δεν απαντά στο τηλέφωνο, αλλά με διαβεβαίωσε η Διεύθυνση ότι θα είναι σύντομη η πληρωμή....
Αν και από ό,τι κατάλαβα δεν ενδιαφέρει κανέναν, το στέλνω για την ιο τουλάχιστον που έδειξε κάποιο ενδιαφέρον.

Θα ήταν εύκολο να μας δώσεις τα τηλ του ΥΠΕΠΘ που πήρες και σε ενημέρωσαν, γιατί από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΥΠΕΠΘ, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος moca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 05:29:04 pm »
Καλησπέρα και πάλι. Αρχικά τηλεφώνησα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΥΠΕΠΘ 210 344-2000 και ζήτησα το τμήμα που σχετίζεται με την μισθοδοσία των ωρομίσθιων ολοήμερου. Εκείνοι μου είπαν ότι έχει μπει η υπογραφή προχτές και να τηλεφωνήσουμε στις Διευθύνσεις όπου ανήκουμε για να μάθουμε. Η δική μου Διεύθυνση το επιβεβαίωσε και είπε σε δεύτερη επικοινωνία ότι θα στείλει στα εντελλόμενα τα απαραίτητα για να πληρωθούμε. Ο προιστάμενος των εντελλόμενων ηταν ειλικρινά ιδιαίτερα εξυπηρετικός και τον συγχαίρω πραγματικά για την ευαισθησία του!!!!!!!!!!
Με ενημέρωσε λοιπόν ότι περιμένει από κάθε διεύθυνση τα απαραίτητα και θα ξεκινήσει άμεσα. Μάλιστα για κάποιες διευθύνσεις έχει ήδη βγάλει τα χρήματα.Οπότε τηλεφωνήστε στις διευθύνσεις σας!
Οι Διευθύνσεις είναι στο παρακάτω link
http://www.doe.gr/diaf/grafeia.pdf

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 12:13:44 am »
Άλλο δραστικό μέτρο είναι απεργία πείνας (υποχρεωτικής, αφού δεν υπάρχει εισόδημα) έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, (τέως) εκπαιδευτικού επίσης που μπορεί να δείξει κατανόηση. Έχει αποτέλεσμα, αλλά θα πας φυλακή πρώτα και θα σε πληρώσουν μετά.
[/quote]
καλο!πολύ καλό! μονο που θα αναρωτιουνται γιατί αφού δεν έχουμε ψωμί, δεν τρώμε παντεσπάνι!!

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 02:55:00 pm »
Παιδιά από την
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 02:57:47 pm »
Απίστευτο! Πλήρωσαν τους ωρομίσθιους! Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι έρχονται εκλογές...

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:01:08 pm »
Καλησπέρα. Τον Δεκέμβριο, την μέρα του πένθους της δευτεροβάθμιας για τον Γρηγορόπουλο, πληρώθηκε κανείς; Μια συνάδελφος τώρα πρόσεξε ότι δεν μας πέρασαν τις ώρες. Πείτε μου, σας παρακαλώ, γιατί στην δική μας διεύθυνση αρνούνται να βάλουν τις ώρες, αν και δεν φταίμε εμείς που χάθηκε το μάθημα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 11:40:15 pm »

Όταν μια μέρα χαρακτηριστεί επίσημη αργία, κανένας ωρομίσθιος δεν πληρώνεται.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Μαύρη

• Ιστορικό μέλος
  • Εγώ πότε θα γίνω αναπληρώτρια?
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 09:10:48 am »
Απίστευτο! Πλήρωσαν τους ωρομίσθιους! Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι έρχονται εκλογές...

Καλημέρα παιδιά.....είστε όλοι καλά??? Να ρωτήσω......μιλάμε για ωρομίσθιους πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας? Γιατί εγώ είμαι στη δευτεροβάθμια και ακόμη τίποτε.......ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 10:32:48 am »

Όταν μια μέρα χαρακτηριστεί επίσημη αργία, κανένας ωρομίσθιος δεν πληρώνεται.
εμάς δεν μετρούν ούτε τις ώρες παραμονής αργιών που τα παιδιά κάνουν γιορτή κ όχι μάθημα.
μόνο τις ώρες που διδάσκουμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144