0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
lasid συγχαρητηρια για το διορισμο σου!να κανω μια ερωτηση?αν διορισει 33 νηπιαγωγους οπως λες,παιζει να παρει και 22 απο τον ενιαιο πινακα?ειδα που αυτο απαντησες σε μια συναδελφισσα που σε ρωτησε....εγω ειμαι στη θεση 11...λες να γινει κανα τετοιο κουφο?χαχαχαχα......αν και δεν το δενω κομπο......
Δεν είναι ακριβώς κουφό. Το θεωρώ πολύ πιθανό, γιατί για όσες νηπιαγωγούς κάλεσε μέχρι τώρα από το 60% πήρε και το αντίστοιχο 40%. Για τις τελευταίες 33 δεν είναι λογικό ότι θα πάρει και 22 από τον Ενιαίο;fiona σου το εύχομαι ολόκαρδα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Aντε βρε παιδια να διοριστούμε ολοι και μετα να ανεβάζουμε φωτο στο instagram με θεμα" Που με βρηκε ο διορισμος".Στο κατάστημα ενδυματων-καλη ωρα-στον ηλεκτρικο,στην τουαλετα... Παντως εχω μια διαισθηση ότι θα διοριστούμε μεσα στο 14
Είχα διαβάσει προχθες ότι στις 25/7 υπήρχε αίτημα του Υπουργείου για πρόσληψη 300 μόνιμων εκπαιδευτικών.Μετά,στο forum ότι έχει 850 πιστώσεις.Ο Υπουργός λέει δεν έχει καθόλου πιστώσεις για μόνιμους για το 2014 και δεν αναφέρει ούτε τι έχει ζητήσει από το Οικονομικών.Τι ισχύει τελικά;
........................................................................ Τελοσπαντων αυτο που πρεπει να εχουμε ολοι στο μυαλο μας ιεναι ενα....Ο Λοβ ειναι καριεριστας δεν θα επαιρνε το υπουργειο που δεν το ηθελε κιολας αν δεν ειχε διαβεβαιωσεις οτι θα εβγαζε το μεγιστο πολιτικο κερδος..... Εγω δεν βασιζομαι μονο σε αυτο αλλα; και στις πληροφοριες που εχω....απλα βλεπω οτι θα τους ικα;νοποιησει ολους ... και θα φανει και ηρωας.