0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τότε να δηλώσουμε όλοι το κουτάκι και τα δυσπρόσιτα ως επιλογή και δε θα ικανοποιηθούν οι έχοντες εντοπιότητα με λίγα μόρια και αυτό δεν το θέλει ο υπουργός. και ετσι θα γίνει, δε θα του βγειοαεδ: άλλο να σε προσπερνάνε με προϋπηρεσία από τ σπίτι τους και άλλο από διπλασιασμό δυσπρόσιτου
Ε τότε αφού δε σε πειράζει να προτάξει και όσους έχουν εντοπιότητα να τελειώνουμε! Με προϋπηρεσία απ΄το σπίτι τους θα μας προσπερνάνε κι αυτοί.
Κάναμε τις επιλογές μας με βάση το τι ίσχυε πέρυσι. Το να μη μοριοδοτηθούν ποτέ επειδή όταν πήγες εσύ δε μοριοδοτούνταν είναι σαν να θες απλά "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Ας μοριοδοτηθούν και ξαναδήλωσέ τα, πού είναι το πρόβλημα? Να πας και φέτος αν θες! Πώς δεν είναι το ίδιο με τον ΟΑΕΔ? Κι εγώ γύριζα στις ραχούλες και τα κορφοβούνια και δεν έκατσα στη γειτονιά μου! Αν γνώριζα θα καθόμουν σπιτάκι μου κι εγώ! Αν υιοθετήσουμε τη λογική ότι οι νόμοι αλλάζουν κάθε λίγο και παρέρχονται, είμαστε χαμένοι από χέρι ομαδικώς.
εσύ είπες ότι δε σε πειράζει να σε προσπεράσουν αυτοί με την εντοπιότητα
Αν γίνει άνοιγμα των πινάκων χωρίς προϋποθέσεις η χωρίς να τροποποιηθεί ο 3848 τότε θα πέσουν οι αγωγές σύννεφο στο υπουργείο ! Και ερωτώ πόσοι απο εμάς Δεν δήλωσαν δυσπρόσιτες περιοχές βάση. Νομού ; Και μη βιαστείτε να μου πείτε οτι έπρεπε να προσέχουμε οτι κάποτε θα άνοιγαν και βλακείες τούμπανα γιατι όλοι δηλώσαμε βάση του νομού που κακώς ψηφίστηκε τότε απο την
Ε γι'αυτό σκέφτονται να ανακοινώσουν Ασέπ ,έστω και χωρίς διορισμούς για να μη ....σκοτώνεστε!!!!!!!!!!!!
Και κατι τελευταίο ! Άλλο η δευτεροβάθμια και άλλο η πρωτοβάθμια . Στην πρωτοβάθμια δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ και όσοι έχουν δώσει ειναι συλλεκτικά κομμάτια !! Στην δευτεροβάθμια εχουμε ματώσει με τους ΑΣΕΠ και τον σκληρό ανταγωνισμό ! Πως λοιπόν θα ερθει ο τρίτεκνος με 5000σειρα και χωρίς ΑΣΕΠ να πάρει τη θέση του αλλού με 30 η 40 μήνες ; Απο την αλλη οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ; Ξέρετε πόσοι θα μπουν πάνω πάνω ; minus 03 όταν θα κάνει κάποιος αγωγή θα την κερδίσει γιατι θα πατήσει πάνω στον 3848 μην ειστε τόσο σίγουροι οτι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις ειδικά στην δευτεροβάθμια !
Ο διπλασιασμός στα δυσπρόσιτα δεν έχει νόημα με κλειστούς πίνακες έτσι κι αλλιώς. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να ισχύσει αναδρομικά, γιατί είναι άδικο γι'αυτούς που επέλεξαν περιοχές με άλλα δεδομένα.