0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν εχουν καθιερωθει οι "Τεταρτες" βλεπω προσληψεις δευτεροβαθμιας 24/9...
η καθε διευθυνση ζηταει και διαφορετικα δικαιολογητικα για αναληψη υπηρεσιας??παραδειγμα εμενα φετος μου ζητησαν πιστοποιητικο τυπου Α.......σε αλλες διευθυνσεις δεν μου το ζητησαν ποτε!εχω την εντυπωση οτι αυτο το προσκομιζουμε μονο την πρωτη φορα που κανουμε τα χαρτια μας και οχι καθε χρονο.
Εσύ είσαι πιο αισιόδοξος, εγώ για β/θμια 1/10.. 24 δίνω για ΠΕ70.50..
Ο μόνος προγραμματισμός που δημοσιεύτηκε είναι πως την Τετάρτη θα γίνει η πρόσληψη των ΠΕ60,50 και μετά παίρνουν σειρά για πίνακες και προσλήψεις οι ΠΕ70,50 μαζί με β' φάση ΠΕ71. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η β/θμια θα ακολουθήσει μετά..Εκτός αν ετοιμάζουν τους δικούς μας πίνακες παράλληλα με τους ΠΕ70,50 πράγμα δύσκολο όμως.. Οπότε έχουμε δρόμο εμείς, βλέπετε δεν έχουμε και κανέναν Μπράτη στη β/θμια να μας ενημερώσει
Ο Μπράτης γράφει ξεκάθαρα (στο fb) ότι δεν γνωρίζει για τη Δευτεροβάθμια και προφανώς δεν μπορεί να ασχολείται με κάτι εκτός των αρμοδιοτήτων του. Και καλά κάνει ο άνθρωπος! Κάποια ενημέρωση από τους αιρετούς της δευτεροβάθμιας μπορούμε να έχουμε; Γιατί έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα οι προσλήψεις της δευτεροβάθμιας; Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους;
Νεκτάριος Κορδής,αιρετό τακτ. μέλος του ΚΥΣΔΕ(τηλ.: 6977513534,6984517453ηλ. δ/νση: nekordis@yahoo.gr)