0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΙΚΑ ομως πως θα δωσει αναλυτική ενσήμων για τον μήνα Νοέμβριο αφού ακόμα δεν έχει βγει ο μήνας;Υπάρχει πρόβλημα αν έχουμε αναλυτική ενσήμων από τον Νοέμβριο του 2012 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014;Πώς αποδεικνύουμε τον μήνα Νοέμβριο;
Όταν μέσα σε ένα μήνα (σεπτέμβριο) δεν υπάρχει καμία υπήρετηση >=15 ημερών, αλλά είναι και οι 3 μικρότερες, τι μορια παίρνουμε για αυτο το μήνα ; Δε θέλω να ξαναεμπιστευτώ ποτέ τυχάρπαστους ανειδίκευτους αποσπασμένους...(δεν το λέει στην εγκύκλιο)κι όμως το λέει !! αντιγράφω : 8. Σε περίπτωση πολλαπλών αποσπάσεων μέχρι την τελική τοποθέτηση, εάν οι εκπαιδευτικοί κατοχυρώνουν διάστημα μεγαλύτερο ή ίσο των δεκαπέντε ημερών σε κάποια σχολική μονάδα, θα λάβουν τα μόρια αυτής. Σε περίπτωση που δεν συμβαίνει αυτό, θα λάβουν τα μόρια της σχολικής μονάδας στην οποία τοποθετήθηκαν τελευταία. βέβαια θα μου πεις λέει "αποσπάσεων"... πίστεψέ με, κάθε χρόνο το ίδιο τους λέγαμε και η απάντηση ..... "θα το αλλάξουμε στην επόμενη εγκύκλιο... Τοποθετήσεων θέλαμε να γράψουμε...." Επί του πρακτέου τώρα αν τα μόρια μεταξύ των τριών τοποθετήσεων ( ή μεταξύ δύο συνεχόμενων , δηλ. της 1ης με την 2η ή της 2ης με την 3η ) δεν αλλάζουν τότε το διάστημα αυτό μπορεί να μπει ενιαίο αναγράφοντας όλα τα σχολεία ( υπάρχει ειδικός χώρος που αντί για ένα σχολείο μπορεί ςνα γράψεις παρατηρήσεις - εκεί πχ μπορεί να γραφεί 1ο ΕΠΑΛ Κορίνθου, 3ο Γυμνάσιο και 4ο ΓΕΛ Κορίνθου λόγω πολλαπλών τοποθετήσεων )
@bitch Πότε οι ΔΔΕ/ΔΠΕ θα αναρτήσουν τους πίνακες με τα μόρια όσων ζητούν μετάθεση/βελτίωση/ οριστική? Υπάρχει τέτοια ημερομηνία?
Ουπς ! Το γράφει στην εγκύκλιο? Sorry
καλά , μην τρελαίνεσαι !! Σχεδόν κανείς δε διαβάζει την εγκύκλιο...
Όταν μέσα σε ένα μήνα (σεπτέμβριο) δεν υπάρχει καμία υπήρετηση >=15 ημερών, αλλά είναι και οι 3 μικρότερες, τι μορια παίρνουμε για αυτο το μήνα ; Δε θέλω να ξαναεμπιστευτώ ποτέ τυχάρπαστους ανειδίκευτους αποσπασμένους...(δεν το λέει στην εγκύκλιο)
κι όμως το λέει !! αντιγράφω :8. Σε περίπτωση πολλαπλών αποσπάσεων μέχρι την τελική τοποθέτηση, εάν οι εκπαιδευτικοί κατοχυρώνουν διάστημα μεγαλύτερο ή ίσο των δεκαπέντε ημερών σε κάποια σχολική μονάδα, θα λάβουν τα μόρια αυτής. Σε περίπτωση που δεν συμβαίνει αυτό, θα λάβουν τα μόρια της σχολικής μονάδας στην οποία τοποθετήθηκαν τελευταία.
Kι εγω ctrl-f έκανα με λέξεις κλειδιά :Ρ Δεν είναι ίδια τα μόρια, αλλιώς φυσικά και δε θα ασχολούμουν.