0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης γιατι δεν υπαρχουν συγκεντρωτικα με φθινουσα πορεια τα μορια οσων ζητανε μεταθεση πχ για α αθηνας, για β αθηνας, για γ αθηνας κτλ και παραλληλα οι συνταξιοδοτήσεις ούτως ώστε να παιρνει κανεις μια ιδεα πανω κατω αν εχει ελπιδες η όχι?παρα ψάχνεται ο καθενας να μπαινει σε τυχαίες διευθυνσεις να δει τι εχουν δηλωσει και ποσα μορια εχουν και φυσικα δεν τις καλυπτει ολες ..
Νομιζω πως αυτο ακριβως πρεπει να τονισουμε!!!
Για να μην βρεις την παρανομία που θα κάνουνΕπισης ξεχνας οτι πρεπει να δεις και ποσοι ειναι στην διάθεση ΠΥΣΔΕ
Πάντως ο νόμος δεν επιτρέπει να γίνονται μεταθέσεις σε περιοχές που υπάρχει κόσμος στη διάθεση, γιατί σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οργανικά κενά.
αγαπητε φιλε πε17 με τη λογικη σου κακως μετατέθηκες πριν 12 χρονια εφόσον δεν υπηρχε οργανικη να παρεις..ας μην τρελλαινομαστε..το να παρεις οργανικη δεν είναι το παν..δεν λες καλα που εισαι στην περιοχη που θες κι ας εισαι διαθεση? ας ερθει και κανας άλλος και φυσικα ας παρει την οργανικη αυτος με τα περισσοτερα
Μήπως ξέρεις ακριβώς ποιός νόμος το λέει? Γιατί είμαι 12 χρόνια στη διάθεση και φέτος άνοιξε οργανική. Αν έρθει κάποιος άλλος/η και την πάρει θα είναι όντως ανήθικο.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
Λύστε μου μια απορία. Εφ΄όσον το υπουργείο παρανομούσε συστηματικά κάνοντας μεταθέσεις χωρίς να υπάρχουν οργανικές, και το έκανε και μέχρι πολύ πρόσφατα και μάλιστα για κάποιες "φωτογραφικές" περιπτώσεις, πείτε μου γιατί δεν βρέθηκε ποτέ ένας πολίτης να κάνει μήνυση γι' αυτή την παρανομία;