0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν ενδιαφέρονται για την μονιμοποίησή σας...άλλαξαν τα δεδομένα δυστυχώς!
Αναφερει ο biov κι αλλοι εδω μεσα να συσπειρωθουμε και να διεκδικησουμε και δικιο εχουν. Ωστοσο, η ΟΛΜΕ τι κανει; Δεν ειδα καμια ανακοινωση ουτε συναντηση με τον κυριο, που κανει τον υπουργο παιδειας, ουτε διεκδικει κατι. Πηγε διακοπες; Εχω την εντυπωση και πειτε μου, αν κανω λαθος, οτι μ' εμας τους αναπληρωτες δεν ασχοληθηκε ποτε σοβαρα και δε μας υπερασπιστηκε.
Κανονικά δεν θα είχαμε καμία δουλειά να οργανώνουμε συλλόγους αναπληρωτών τύπου "ΠΕΑΔ" και "ΠΑΣΑΦ" . Εκπροσώπους έχουμε, υποτίθεται, τους ψηφίζουμε κάθε χρόνο, τους ενισχύουμε με τη συνδρομή μας κ.ο.κ.Οι άνθρωποι βέβαια είναι αισχροί, ανεπαρκείς και διατεθειμένοι να προβούν σε κάθε είδους άδικη απόφαση, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα των μονίμων. Μετά τα περσινά, που μείναμε άνεργοι 10.000 αναπληρωτές και δεν κουνήθηκε φύλλο στην ΟΛΜΕ, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...
Αυτοί οι σύλλογοι που κατά τη γνώμη σας δεν κάνουν τίποτα είχαν πετύχει στο παρελθόν χιλιάδες διορισμούς. Π.χ. ΠΕΑ. Οι αναπληρωτές πρέπει να εκπροσωπούνται επιπλέον από την ΟΛΜΕ για να διεκδικούν, όπως η ΠΕΑΔ τώρα.
Παληγιάννης
Έλεος πια με κάθε αιρετό της πρωτοβάθμιας!υπάρχουν και αδιοριστοι της δευτεροβάθμιας που γιαυτους χε....και προσπαθούν να βολεψουν τα δικά τους παιδια.
Έλα , παίρνει μπροστά http://xenesglosses.eu/2014/08/olme-sxetika-me-to-neo-nomosxedio-pou/Καμία αναφορά στο 1 προς 10 και τα λόγια του υπουργού.
Η πεαδ δεν αντιπροσωπευει την πλειοψηφια των αναπληρωτωνννδεν ξερουμε καν ποσα μελη εχει ...και αν κρινω αο τα μελη στο facebook δεν ξεπερνα τα 250 μελη...οι αναπλβρωτες ανερχονται σε 70.000 περιπου οποτε βγαλε τα ποσοστα...Οσο για την ΠΕΑ παλιοτερα...πολυ παλιοτερα ειχε πετυχει κατι...μετα ομως καποιοι εκμεταλλευτηκανε τον συλλογο για την βολη τους...Η διεκδικηση πια πρεπει να ειναι ...μονιμοι διορισμοι και εδω που φτασαμε εφαρμογη του νεου νομου μετα με τροποποιησεις....