0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή Lasid κρίνεις τη δυναμική μιας πρότασης από το πόσοι είναι εγγεγραμμένοι σε μια ομάδα του facebook;Αν αυτό είναι το επιχείρημα σου, τοτε να σου θυμίσω ότι στη διαβούλευση επί Διαμαντοπούλου πριν ψηφιστεί ο 3848, το 90%++ ήταν υπέρ της διατήρησης του υπάρχοντος τότε συστήματος διορισμών(60%-40%).Αυτή βέβαια έγραψε τότε την συντριπτική πλειοψηφία στα παλαιότερα των....υποδημάτων της.
1) Προκύπτει από αυτά που ήδη έχει αποφασίσει το ΣτΕ στην 7μελή του σύνθεση. Διάβασες την απόφαση;2) Δε χρειάζεται να δημιουργηθούν άλλοι σύλλογοι μάταιων διεκδικήσεων. Η ολομέλεια του ΣτΕ θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η εκπαίδευση χρειάζεται ένα συμμάζεμα, με τόσους πίνακες και παράθυρα ανοιχτά!
Μια πρόταση μπορεί να είναι πολύ δυναμική, αλλά να μην μπορεί να υλοποιηθεί επειδή δεν είναι νόμιμο να εφαρμοστεί. Αν ρωτήσεις τους Έλληνες να καταργηθεί το χαράτσι θα σου πει το 99% ναι, αλλά δεν μπορεί να γίνει επειδή μας υποχρεώνουν δεσμεύσεις της χώρας να το πληρώνουμε!
και αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να ανοιξουν οι πίνακες άλλων ειδικοτήτων χ.ωρις να προσμετρήσει η προυπηρεσία τους; μήπως έχεις και δευτερη ειδικότητα επόμενως προσωπικό συμφέρον; θα σε άρεσε να μην μετρουσε η προυπηρεσία σου; να Δουλεύες και επείδη έτυχε να πάρει πτυχιο το παιδι του υπουργου και του συμβουλού του να σε πουν οχι δεν μετραει η προυπηρεσία σου γιατι πρεπει να μπεί το δικο μου παιδι. Το ότι μπαίνουν μπροστά στον πίνακα όσοι παίρνουν παιδαγωγικη επάρκεια στις τεχνικες ειδικότητες δε σημαίνει τι πρέπει να αδικηθούν τα άτομα που βρίσκονται σε άλλους πίνακες. Δηλαδη για σένα να πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα.
Να συμφωνήσω στο συμμάζεμα.Όμως θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ήπια και σε βάθος χρόνου.Ακόμη και ο Αρσένης μετά την κατάργηση της επετηρίδας έδωσε ένα εύλογο διάστημα για να μειώσει τους κραδασμούς και εξομαλύνοντας την αδικία της αλλαγής για αυτούς που ήταν στα πρόθυρα διορισμού και είχαν μεγάλη προυπηρεσία ως αναπληρωτές.Στην Κύπρο που άλλαξε επίσης το σύστημα έδωσαν δεκαετή μεταβατική περίοδο.Εμείς έχουμε μεταβατική τυπικά και μόνο χωρίς διορισμούς.Και το εύλογο ερώτημα που έχω ξαναθέσει. Πολλοί εργαζόμαστε ήδη 6-7 χρόνια αναπληρωτές.Είμαστε καλοί για να διδάσκουμε τόσα χρόνια.Αλλά αν στραβώσει κάτι στον ασεπ(οι περισσότεροι εκ των οπίων έχουμε δώσει περισσότερες από μια φορές) και κοπούμε (όποιος πιστεύει ότι ακόμη και για έναν έμπειρο εκπαιδευτικό ο ασεπ είναι μια επίπονη διαδικασία με πολύ μεγάλο άγχος είναι εκτός πραγματικότητας) αυτόματα βγαίνουμε άχρηστοι;
Οι θέσεις της ΠΕΑΔ είναι σε όλους και όλες γνωστές μέσα από το διαδίκτυο. Τόσες και τόσες επιστολές έχουν γραφεί και δεν τις έχετε διαβάσει στα site, alfavita, paideia-ergasia?
Το παράδειγμα με το χαράτσι θα το χαρακτήριζα ατυχές από μέρους σου.Λάθος χειρισμοί το επέβαλλαν και η οριστική απόφαση για τη συνταγματικότητα του ή μη θα κριθεί το Δεκέμβρη που μας έρχεται στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου(
Ο αριθμός μόνο σας νοιάζει ? Σε καμμία συνέλευση δεν ήρθε κάποιος της ειδικότητας σας. Άλλωστε έχουμε δει συλλόγους με 1000 μέλη που εκπροσωπούνται από 1-2 άτομα και οι υπόλοιποι απλά υπακούουν. Η ΠΕΑΔ είναι ανοικτή προς όλους. Οι απόψεις όλων των ειδικοτήτων είναι χρήσιμες. Περιμένουμε λοιπόν σε επόμενη συνέλευση και όσους κάθονται στον καναπέ τους και κάνουν chat στα φόρουμ. Κι οι συνάδελφοι χωρίς mail ή internet μετρούνται για μέλη?΄Όλοι έχουν facebook? Ακόμη και μέλη της επιτροπής της δεν είναι γραμμένα!!! Δε μετρούν