0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid, σε παρακαλώ, το στέλνεις και σε μένα;
OKEY ....απαξιώνεις και ακυρώνεις αιρετούς και διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου ,εκτός αν αποκαλείς ψεύτες αυτούς ή ψεύτρα εμένα!!!Οσο για τερατάκια ,έχω περάσει την παιδική ηλικία εδώ και αρκετά χρόνια.....
ναι τους απαξιώνω, βλέπεις λαμβάνω υπόψη μόνο αποδείξεις και όχι κάτι που είπε κάποιος σε κάποιον κάπου. Ίσως να φταίνε οι θετικές επιστήμες που υπηρετώ...δεν ξέρω....αν εσύ πιστεύεις τι σου λένε δικό σου θέμα, εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να το πιστεύω επειδή το αναπαράγεις όσο και αν σε εκτιμώ.Προσωπικά εμείς και άλλοι μόνιμοι τρέχαμε τότε σε συνελεύσεις και πορείες τότε με την αύξηση του ωραρίου που έκανε η ΟΛΜΕ, ήμουν απογοητευμένος από την προσέλευση των αναπληρωτών τότε, το είχα γράψει και εδώ. Οπότε ιστοριούλες περί απολύσεων που προκαλούν αλλεργία ειδικά όταν έφυγε πόσος κόσμος στην τεχνική εκπαίδευση. Φυσικά αν θέλουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους για την δική μας ανικανότητα να οργανωθούμε φυσικά και φταίνε πάντα οι άλλοι (ΟΛΜΕ, μόνιμοι κλπ).
εγω ενα πραγμα καταλαβαινω. οτι πρεπει να διοριζονται μονο οσοι εχουν υψος 1.70 και βάρος κάτω των 55 κιλων. Ετσι με βολευει. Αυτο λενε οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Δεν γράφω συχνά στο forum, ίσως γιατί δεν μου αρέσει που όλοι υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει προσωπικά και ΜΟΝΟ(και καλά κάνουν απο την πλευρά τους).Μόνο που μερικές φορές απορώ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ?Θεωρείται "αξιοκρατικό" να δίνεται κάθε δύο χρόνια σαν μαθητούδια?Ελπίζεται με αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο σε διορισμό ΓΙΑΤΙ δεν είστε απόφοιτοι πανεπιστημίων?Πιστεύεται ότι θα γράψεται καλύτερα απο τους άλλους στον κλάδο σας?Δεν είστε ικανοί ως εκπαιδευτικοί τώρα που προσλαμβάνεστε ως αναπληρωτές και θα είστε λόγω ΑΣΕΠ, ως μόνιμοι. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ.Πρός λύσιμο των παρερμηνιών θα πώ ότι δουλεύω στην εκπαίδευση πάνω από 10 χρόνια(πολύ προυπηρεσιά βγαλμένη με κόπο), έχω δώσει και έγω ΑΣΕΠ (παρά όλες τις ενστάσεις που έχω για αυτόν) και είμαι επιτυχούσα και επιλαχούσα στους δύο τελευταίους.Οπως μπορεί να καταλάβει κάποιος είμαι αρκετά ψηλά στον πίνακα των αναπληρωτών και "συνήθως" δουλευώ.ΔΕΝ μπορώ να πώ με σιγουριά τι είναι ποιό αξιοκρατικό και τίμιο να γίνει την δεδομένη στιγμή,άνοιγμα ή όχι των πινάκων, μιά και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ.Ενα είναι σίγουρο ο ΑΣΕΠ δεν είναι λύση για όσους απο εμάς έχουμε δώσει έστω και μία φορά, είναι ΜΟΝΟ για τους νέους πτυχιούχους που δεν πρόλαβαν να δώσουν το 2008.Αυτά και όσο για εμάς τις ειδικότητες που εργαζόμαστε και σε δευτεροβάθμια και σε πρωτοβάθμια ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται ούτε η ΔΟΕ ούτε η ΟΛΜΕ για διορισμούς,αναθέσεις μαθημάτων κ.τ.λ. γιατί πολύ απλά κανείς τους δεν μας θέλει(ειδικά η ΔΟΕ).
Δεν γράφω συχνά στο forum, ίσως γιατί δεν μου αρέσει που όλοι υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει προσωπικά και ΜΟΝΟ(και καλά κάνουν απο την πλευρά τους).Μόνο που μερικές φορές απορώ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ?Θεωρείται "αξιοκρατικό" να δίνεται κάθε δύο χρόνια σαν μαθητούδια?Ελπίζεται με αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο σε διορισμό ΓΙΑΤΙ δεν είστε απόφοιτοι πανεπιστημίων?Πιστεύεται ότι θα γράψεται καλύτερα απο τους άλλους στον κλάδο σας?Δεν είστε ικανοί ως εκπαιδευτικοί τώρα που προσλαμβάνεστε ως αναπληρωτές και θα είστε λόγω ΑΣΕΠ, ως μόνιμοι. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ.Πρός λύσιμο των παρερμηνιών θα πώ ότι δουλεύω στην εκπαίδευση πάνω από 10 χρόνια(πολύ προυπηρεσιά βγαλμένη με κόπο), έχω δώσει και έγω ΑΣΕΠ (παρά όλες τις ενστάσεις που έχω για αυτόν) και είμαι επιτυχούσα και επιλαχούσα στους δύο τελευταίους.Οπως μπορεί να καταλάβει κάποιος είμαι αρκετά ψηλά στον πίνακα των αναπληρωτών και "συνήθως" δουλευώ.ΔΕΝ μπορώ να πώ με σιγουριά τι είναι ποιό αξιοκρατικό και τίμιο να γίνει την δεδομένη στιγμή,άνοιγμα ή όχι των πινάκων, μιά και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ.Ενα είναι σίγουρο ο ΑΣΕΠ δεν είναι λύση για όσους απο εμάς έχουμε δώσει έστω και μία φορά, είναι ΜΟΝΟ για τους νέους πτυχιούχους που δεν πρόλαβαν να δώσουν το 2008.Αυτά και όσο για εμάς τις ειδικότητες που εργαζόμαστε και σε δευτεροβάθμια και σε πρωτοβάθμια ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται ούτε η ΔΟΕ ούτε η ΟΛΜΕ για διορισμούς,αναθέσεις μαθημάτων κ.τ.λ. γιατί πολύ απλά κανείς τους δεν μας θέλει(ειδικά η ΔΟΕ).
Μόνο που μερικές φορές απορώ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ?