0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Νόμοι σε αυτήν την χώρα συντάσσονται πολλες φορές για να εξυπηρετούν κάποιουςΚαι εφαρμόζονται όταν τους ανέχονται οι υπόλοιποι.Ναι αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Τι επιλογές έχεις;1. Όταν ψηφίσεις την επόμενη φορά ψήφισε αυτόν που σε αντιπροσωπεύει (η βουλή βάση Συντάγματος ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ)2. Μην εφαρμόζεις τους νόμους που δεν σε συμφέρουν (ζήσε στην παρανομία)3. Πάρε ένα καλαζνικοφ πάρε και άλλους εκατό και ξεκίνα επανάσταση ...ο καθένας επιλέγει αυτό που τον εκφράζει και πομίζεται τις ευθύνες τουΙσως 4 χρόνια να μην είναι πολλά... δεν έχω κάτι άλλο να πω.Για μένα και για πολλούς είναι γιατί έχω τρέξει στην άλλη άκρη με οικογένεια πίσω ...Ισως και κακώς ασχολήθηκα μιας και δεν με αφορά άμεσα το θέμα.Καλά έκανες και ασχολήθηκες πάντα κάτι βγαίνει από τον διάλογο ...Ελπίζω εσάς που αφορά να πράξετε το καλύτερο.Το ελπίζω και εγώΚαλό βράδυ.
Για εμένα ΜΟΝΟ όποιος έχει δώσει και έχει πετύχει σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται γι' αυτό που πάει να γίνει. Ακυρώνονται θυσίες χρόνων και είναι πέρα για πέρα άδικο...Για όλους τους υπόλοιπους, όσο και αν ακούγεται άσχημο, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που τους δόθκε το δικαίωμα να εργαστούν άμεσα σε αυτό που σπούδασαν, όταν 1.500.000 κόσμος στα χρόνια τη κρίσης είναι μόνιμα στην ανεργία, μεταξύ των οποίων, χιλιάδες εκπαιδευτικοί με περισσότερα μάλιστα τυπικά προσόντα.
Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσουμε τίποτα ως κλάδος γιατί ο καθένας με το μυαλό που έχει κάνει διαχωρισμούς.Απλά συνάδελφε να σε ενημερώσω ότι όλοι έχουμε κάνει θυσίες ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του τι στερήθηκε είτε πήρε μόρια από ΑΣΕΠ είτε από προϋπηρεσία (δεν του τα χάρισε κανείς) εξαιρώ μόνο τα άτομα που ενδεχομένος έχουν πάρει μόρια λόγο μέσου(πδσ κτλ)
Δυστυχώς είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε πίνακες. Γνώμη μου είναι να γίνει ΑΣΕΠ και όσοι έχουν ήδη επιτυχίες ΑΣΕΠ να κρατήσουν το μεγαλύτερο βαθμό. Ένας πίνακας για κάθε κλάδο και διορισμοί με ποσόστωση 60-40. Για διορισμούς κανείς δε μιλά, είναι δυνατόν να ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το άνοιγμα των ΠΙΝΑΚΩΝ.
Καλησπερα και ευχομαι το καλυτερο για ολους μας!Θέλω να πω γράφοντας ότι όσοι έχουν προυπηρεσία από πδσ δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαιρεθούν (λόγω μέσου) όπως αναφέρθηκε, γιατί μπορεί να μαζεύτηκε με το σταγονόμετρο και όχι με το κιλό....!Κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του λοιπόν άρα η ουσία είναι πώς μαζεύεται από δω και πέρα αυτό το χαώδες αμπέλι..;Ευχαριστώ
ΕΓΡΑΨΑ το εξής :εξαιρώ μόνο τα άτομα που ενδεχομένος έχουν πάρει μόρια λόγο μέσου(πδσ κτλ)ΔΗΛΑΔΗ με απλά Ελληνικά μόνο τα άτομα που παλαιότερα με τον τρόπο που γινόταν οι προσλήψεις από τους διευθυντές για την πδσ Σιβειτανιδιο κτλ χρησιμοποίησαν τις γνωριμίες τους για να δουλέψουν.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αξιοκρατικά μάζευαν σταγόνα σταγόνα όπως λες τα μόρια από την πδσελπίζω να έγινα κατανοητός ....
Θα σου πω ένα παράδειγμα: δασκάλα του '10 δουλεύει 4 χρόνια αναπληρώτρια. Δασκαλα του '11 ούτε μισό μήνα. Και οι δύο πάλεψαν να πάρουν το πτυχίο στην ώρα τους και να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους. Μετά όμως στη μία δόθηκε το δικαίωμα στην εργασία, στην άλλη όχι. Με ποιο κριτήριο; Ότι γεννήθηκαν με 1 χρόνο διαφορά. Γενικότερα θεωρώ πως θα πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός α'βαθμιας από τη δευτεροβάθμια στον τομέα των προσλήψεων, καθώς υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες βλέποντας κανείς πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ή σχολιαστεί παραπάνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω επειδη δεν έχω καταλάβει. Τελικά στο δυσπρόσιτο για να διπλασιαστεί η προυπηρεσία στο αναπληρωτή πρέπει να κάνεις 2 χρόνια ή γίνεται μόνο και με ένα διδακτικο έτος;; Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε απαντήστε μου....