0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακούστε κυρίες και κύριοι.Εδώ το σπίτι μας καίγεται για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ (Με πρώτη εκείνη από την Αννούλα του χιονιά)....Τοθέμα είναι τι θα κάνουμε για να μην περάσει αυτή η καραμπινάτη παρανομία. Χθες το συζήταγα με φίλο δικηγόρο και μου έλεγε ''Δεν υπάρχει οι αναπληρωτες που δεν έκαναν τα χαρτιά τους στην μεταβατική και αδικήθηκαν -κατά Λοβέρδο- ΤΈΤΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ-Από τη στιγμή που έβγαιναν οι προκηρύξεις των αναπληρωτων οφειλες να πας να κάνεις τα χαρτιά σου. Το γιατί δεν πήγες δεν τον ενδιαφέρει το κράτος. Οφειλει να προσμετρησει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΤΟ 2010-2014 ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Δ Ο Λ Ι Α ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Ο κ Δερμεντζόπουλος δε συμφώνησε απόλυτα με την αναδρομική ισχύ του ανοίγματος των πινάκων καθώς όπως δήλωσε «η αναδρομική προσμέτρηση των μορίων γι' αυτήν την περιοχή, προσβάλλει τη δικαιολογημένη εμπιστοσύνη που κάποιοι άνθρωποι δείχνουν στο κράτος. Τι σημαίνει αυτό; Αλλιώς θα συμπεριφερόταν κάποιος αναπληρωτής, αν ήξερε ότι θα προσμετρηθούν οι πίνακες, που σημαίνει ότι, δεν έκανε αίτηση ή δεν πήγε κάπου, γιατί ήξερε ότι δεν θα μοριοδοτηθεί. Τι απαντάμε εσείς και εμείς, σ' αυτούς τους ανθρώπους; Απαντάμε ότι φταίνε κιόλας;»
Συνάδελφοι εειδή δεν έχω πάει ποτέ σε δικηγόρο ποια είναι η διαδικασία για πάρεις συμβουλές; κλείνεις ραντεβου μαζί του και του λες το προβλημά σου; ( για την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας 2010- 2014) σου λέει το και το και πληρώνεις την επίσκεψη; πόσο περίπου αμοιβή παίρνει ο δικηγόρο όποιος θέλει ας στείλει και προσωπικό μήνυμα.
marcy συνφωνώ μαζί σου για τον ΑΣΕΠ, το λέω και εγώ συνέχεια να υπάρχει ένα τάβανι στον αριθμό των ΑΣΕΠ δεν μπορείς να δίνεις συνέχεια, έγω είμαι ήδη 44 χρ. πόσα χρόνια θα έχω ακόμα κουράγιο να δίνω???.....
Πρέπει να επικοινωνήσουμε με ΟΛΜΕ να δουμε αν προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη και στο Σ.τ.Ε.