*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες αναπληρωτών- εξελίξεις  (Αναγνώστηκε 941135 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
Απ: Πίνακες αναπληρωτών- εξελίξεις
« Απάντηση #1106 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:02:09 pm »
Ωραία δηλώσανε άλλα από αυτά που θα δήλωναν αν ήταν ανοιχτά οι πίνακες. Εγώ θα σου πω αυτό που μου έλεγε η μητέρα μιας φιλολόγου η οποία πήγε να κάνει τα χαρτιά της στη ΔΔΕ Πειραιά και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να τα συμπληρώσει
Την ρωτώ: ''θα βάλετε το κουτάκι ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ; Οχι το παιδι μου  δεν έχει λεφτά για νησιά και επαρχία. Μα της κάνω θα ανοίξουν οι πίνακες και θα πάρει διπλάσια μόρια. Και μου απαντά: Δεν έχουμε τα λεφτά!
Και κάτι άλλοΚύριε υφυπουργέ δεν ξέρω τι απαντάς σε αυτους που δεν έκαναν αίτηση Ξέρω τι απαντάς σε αυτούς που έκαναν και πήγαν σαν τους μ@λ@κες....

Συναδελφε.... επειδη νευριαζεις και δεν καταλαβαινω γιατι....
Καλο ηταν οταν εκανες την αιτηση και εβαζες το κουτακι να ηξερες πληρως τι προβλεπει ο νομος...Επαιξες με συγκεκριμενους κανονες οπως ολοι...μην ζητας να αλλαξουν αναδρομικα οι κανονες...η αιτηση που εκανες τοσο καιρο καθε χρονο την εκανες γνωριζωντας τους κανονες οπως και ολοι οι αλλοι μαζι...
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο και φτιαχνετε εντυπωσεις οτι χανονται τα μορια...δεν χανεται τιποτα....Ολα μετρανε στον 3848...απλα δεν μετρανε με το παλιο συστημα
Ο Λοβερδος και ο καθε Λοβερδος οπως και ο πιο απλος δικηγορος γνωριζει οτι οταν αλλαζεις τους κανονες δεν μπορεις να τους αλλαξεις αναδρομικα.( και μην πειτε την καραμελα με την εφορια)...
Καλο θα ηταν σε οποιο δικηγορο πας και καλα θα κανεις να πας να του πεις τα πραγματα οπως εχουν....Γιατι αμα ειπε οτι δεν κανανε αιτηση τοτε ναι εχει δικιο ο δικηγορος ...αλλα εδω δεν τιθεται θεμα αιτησης...τιθεται θεμα επιλογης βασει νομου....
Η καραμελα του ΔΕΝ εχει γινει ασεπ θα σου πει καποιος το προβλεπει ο νομος με παραταση μεταβατικης...

Η διεκδικηση θα πρεπει να ειναι μια συναδελφε και τωρα ειναι ευκαιρια....

1)Αμεσος διορισμος του εναπομειναν ποσοστου 60-40...(550 ατομα ειναι)
2)Προκυρηξη ασεπ και προσμετρηση κανονικα προυπηρεσιας απο το 2010 και μετα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:54 »

Αποσυνδεδεμένος kukuruku1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1108 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:02:25 pm »
Ωραία δηλώσανε άλλα από αυτά που θα δήλωναν αν ήταν ανοιχτά οι πίνακες. Εγώ θα σου πω αυτό που μου έλεγε η μητέρα μιας φιλολόγου η οποία πήγε να κάνει τα χαρτιά της στη ΔΔΕ Πειραιά και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να τα συμπληρώσει
Την ρωτώ: ''θα βάλετε το κουτάκι ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ; Οχι το παιδι μου  δεν έχει λεφτά για νησιά και επαρχία. Μα της κάνω θα ανοίξουν οι πίνακες και θα πάρει διπλάσια μόρια. Και μου απαντά: Δεν έχουμε τα λεφτά!
Και κάτι άλλοΚύριε υφυπουργέ δεν ξέρω τι απαντάς σε αυτους που δεν έκαναν αίτηση Ξέρω τι απαντάς σε αυτούς που έκαναν και πήγαν σαν τους μ@λ@κες....
Το ΞΑΝΑΛΕΩ το τι δηλώνει ο καθένας είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ενεργεί βάση του ΝΟΜΟΥ που ισχύει ΤΩΡΑ και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Η αίτηση που υπογράφαμε ΟΛΑ αυτά τα χρόνια 2010-2014 και η φετινή ΞΕΡΟΥΜΕ ότι τα μόρια μετράνε και θα φανούν στον πίνακα που θα γίνει βάση του 3848 και δεν θα αλλάξουν την σειρά στον κλειδωμένο πίνακα του 2010 . Και κανένας δεν είναι "μ@λ@κ@ς"  ...

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1109 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:05:44 pm »
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.
Για μια δημιουργική Συλλογικότητα
Αθήνα 8/8/2014
Διενέργεια διαγωνισμού ΑΣΕΠ, για να υπάρξουν μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και για να προσμετρηθεί όλη η προϋπηρεσία όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τις 30/06/2010 και μετά.
Το 2009 πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός ΑΣΕΠ για τον διορισμό εκπαιδευτικών Α/θμιας και

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:54 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1110 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:06:17 pm »
nikopol ΣΥΜΦΩΝΩ συνάδελφε με τον τρόπο σκέψης σου ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:08:58 pm »
Αμάν πια με αυτόν τον ΑΣΕΠ...το πιο λογικό είναι να γίνεται μόνο για καινούριους εκπαιδευτικούς και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τον βαθμό τους!  Οι υπόλοιποι θα πρέπει να διατηρούν την επιτυχία τους για πάντα.
Eτσι ακριβώς!!!! Δεν μπορεις να δινεις ΑΣΕΠ να εισαι επιτυχων , να τρεχεις ως αναπληρωτης σε ολη τη χωρα και μετα να πρεπει να ξαναδωσεις ΑΣΕΠ ...

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1112 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:11:30 pm »
Δεν ειπε κανεις οτι οι πρωτοι του πινακα δεν κανανε αιτηση...αιτηση κανανε αλλα δηλωσανε αλλα πραγματα απο αυτα που θα δηλωνανε αμα ηταν ανοιχτοι οι πινακες
Αυτά είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Τώρα ο Λοβερδος ανοίγει τους πίνακες για πελατεικούς σκοπούς. Το ήθικό είναι όποιος δήλωνε δυπρόσιτα πρίν το 2010  να δήλωνε και μέτα το 2010. Το Σύνταγμα δίνει σε όλα τα παιδία ίσα δικαιώμα τα για μάθηση και πριν το 2010 και μετά το 2010. Τώρα πως σε όλους δημιουργηθήκαν τα προσωπικά προβλήματα το 2010 και δεν δήλωναν πλέον τα δυσπρόσιτα είναι άλλο θέμα. και ίδίως για όσους βρέθηκαν πολυ ψήλα λόγω των δυσπροσίτων πριν το 2010 που έδιναν διπλά μόρια.

Αποσυνδεδεμένος Ariadni@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1113 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:16:03 pm »
Σε συνάντηση που είχα πριν λίγο με τη Γενική Δντρια Προσωπικού ΠΕ κ ΔΕ με ενημέρωσε,για μια ακόμη φορά,πως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή μοριοδότηση ή για το ξεκλείδωμα των πινάκων των αναπληρωτών θα δοθεί η δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης. Αυτα ειπε ο Μπρατης.
 Κ ερωτώ: η διπλη μοριοδοτηση δεν εχει ψηφιστει;;; τι ακριβως εννοει;;;

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:19:52 pm »
Σε συνάντηση που είχα πριν λίγο με τη Γενική Δντρια Προσωπικού ΠΕ κ ΔΕ με ενημέρωσε,για μια ακόμη φορά,πως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή μοριοδότηση ή για το ξεκλείδωμα των πινάκων των αναπληρωτών θα δοθεί η δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης. Αυτα ειπε ο Μπρατης.
 Κ ερωτώ: η διπλη μοριοδοτηση δεν εχει ψηφιστει;;; τι ακριβως εννοει;;;
Όχι δεν έχει ψηφιστεί τίποτα ακόμη!
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:25:35 pm »
Αυτά είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Τώρα ο Λοβερδος ανοίγει τους πίνακες για πελατεικούς σκοπούς. Το ήθικό είναι όποιος δήλωνε δυπρόσιτα πρίν το 2010  να δήλωνε και μέτα το 2010. Το Σύνταγμα δίνει σε όλα τα παιδία ίσα δικαιώμα τα για μάθηση και πριν το 2010 και μετά το 2010. Τώρα πως σε όλους δημιουργηθήκαν τα προσωπικά προβλήματα το 2010 και δεν δήλωναν πλέον τα δυσπρόσιτα είναι άλλο θέμα. και ίδίως για όσους βρέθηκαν πολυ ψήλα λόγω των δυσπροσίτων πριν το 2010 που έδιναν διπλά μόρια.
ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ 2ΠΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ 2010-2014 ΑΝ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ Η ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:34:16 pm »
να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, αφού δεν θα γίνει ΑΣΕΠ σε εύλογο χρονικό διάστημα και επίσης δεν έχει διορίσει ακόοοοοοοοοοοοοοοοοομααααααααααααα τους επιτυχόντες, γιατί να ανοίξει τον πίνακα από το  ΄14 και μετά?

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1117 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:37:24 pm »
Συνάδερφοι καλημέρα.ο υπουργός παρά τις αντιδράσεις και τις πιέσεις που δέχεται δεν εχει σκοπό να πάρει πίσω την απόφαση του και δεν θα το κάνει.δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ με κανέναν εδω μέσα  για τα αυτονόητα.Ενημερώνω  απλά, με όση ψυχραιμία μας εχει μείνει ,ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά απο εδώ και πέρα στο συμβούλιο επικρατείας και δικαστικά.καλημέρα -ψυχραιμία.υ.γ οι υπουργοί δεν είναι θεοί και πάντα υπάρχει λύση συνάδερφοι,μην απελπίζεστε!!

Αποσυνδεδεμένος Ariadni@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:37:41 pm »
Δηλ. εαν ψηφηστει τελικα η διπλη μοριοδοτηση θα κανουμε συνπληρωματικη δηλωση δηλ. αλλαγες  στις αιτησεις μας;;;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1119 στις: Αυγούστου 08, 2014, 12:43:39 pm »
Συγνώμη αν κουράζω με τα γραφόμενα μου ...
Είμαι μέλος στο φόρουμ από το 2010 αν και παρακολουθούσα εδώ και καιρό όσο είχα χρόνο τις συζητήσεις των συναδέλφων σπάνια έγραφα.
Αποφάσισα να γράφω πριν λίγες μέρες πιο συχνά πιστεύοντας ότι κάτι καλό θα βγεί με την ανταλλαγή απόψεων- σκέψεων.
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι αν κάποιος μας έδειχνε μια ΜΑΥΡΗ εικόνα άλλοι θα λέγανε δεν είναι τόσο μαύρη  , άλλοι θα την έβλεπαν γκρι, άλλοι ροζ και άλλοι ΛΕΥΚΗ.
Δεν είναι κακό η διαφορετική άποψη του καθενός ΑΛΛΑ αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μια κοινή βάση ("ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ") τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144