0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία δηλώσανε άλλα από αυτά που θα δήλωναν αν ήταν ανοιχτά οι πίνακες. Εγώ θα σου πω αυτό που μου έλεγε η μητέρα μιας φιλολόγου η οποία πήγε να κάνει τα χαρτιά της στη ΔΔΕ Πειραιά και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να τα συμπληρώσειΤην ρωτώ: ''θα βάλετε το κουτάκι ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ; Οχι το παιδι μου δεν έχει λεφτά για νησιά και επαρχία. Μα της κάνω θα ανοίξουν οι πίνακες και θα πάρει διπλάσια μόρια. Και μου απαντά: Δεν έχουμε τα λεφτά!Και κάτι άλλοΚύριε υφυπουργέ δεν ξέρω τι απαντάς σε αυτους που δεν έκαναν αίτηση Ξέρω τι απαντάς σε αυτούς που έκαναν και πήγαν σαν τους μ@λ@κες....
Αμάν πια με αυτόν τον ΑΣΕΠ...το πιο λογικό είναι να γίνεται μόνο για καινούριους εκπαιδευτικούς και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τον βαθμό τους! Οι υπόλοιποι θα πρέπει να διατηρούν την επιτυχία τους για πάντα.
Δεν ειπε κανεις οτι οι πρωτοι του πινακα δεν κανανε αιτηση...αιτηση κανανε αλλα δηλωσανε αλλα πραγματα απο αυτα που θα δηλωνανε αμα ηταν ανοιχτοι οι πινακες
Σε συνάντηση που είχα πριν λίγο με τη Γενική Δντρια Προσωπικού ΠΕ κ ΔΕ με ενημέρωσε,για μια ακόμη φορά,πως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή μοριοδότηση ή για το ξεκλείδωμα των πινάκων των αναπληρωτών θα δοθεί η δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης. Αυτα ειπε ο Μπρατης. Κ ερωτώ: η διπλη μοριοδοτηση δεν εχει ψηφιστει;;; τι ακριβως εννοει;;;
Αυτά είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Τώρα ο Λοβερδος ανοίγει τους πίνακες για πελατεικούς σκοπούς. Το ήθικό είναι όποιος δήλωνε δυπρόσιτα πρίν το 2010 να δήλωνε και μέτα το 2010. Το Σύνταγμα δίνει σε όλα τα παιδία ίσα δικαιώμα τα για μάθηση και πριν το 2010 και μετά το 2010. Τώρα πως σε όλους δημιουργηθήκαν τα προσωπικά προβλήματα το 2010 και δεν δήλωναν πλέον τα δυσπρόσιτα είναι άλλο θέμα. και ίδίως για όσους βρέθηκαν πολυ ψήλα λόγω των δυσπροσίτων πριν το 2010 που έδιναν διπλά μόρια.