0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Δεν είπα οτι έκαναν κάτι παράνομο. Και εγω έχω πάει σε δυπρόσιτο πρίν το 2010. Άλλο πράγμα είπα.2. Αμα δεν προσμετρηθεί η προϋπηρεσια 2010-2014 έστω απλη να μην ανοιξούν καθόλου πίνακες. Κλειστοι πίνακες μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ
Να ρωτήσω κάτι όσον αφορά την διπλή μοριοδότηση στα δυσπρόσιτα; Δεν είχαν πει ότι δεν θα μετράει για τον πίνακα των αναπληρωτών αλλά για μετά για εμάς τους αναπληρωτές; Επίσης τα άτομα που δουλεύουν στην ειδική θα μπορούν μετά το σχέδιο νόμου που θα ψηφιστεί να μεταφέρουν τα μόρια τους και στην γενική; (με τα μόρια και της τετραετίας 2010-2014;)
Ειναι λυπηρο συναδελφε να βλεπεις οτι ακομη κι οι εχοντες πτυχιο πανεπιστημιου με χαρα τους θα ποδοπατουσαν το κοινο δικαιο προκειμενου να βολευτουν οι ιδιοι....... Οταν ψηφιστηκε ο νομος το 2010 επαναστατησαμε επειδη δεν προεβλεπε γνησια μεταβατικη περιοδο εφαρμογης (αφησε απεξω ανθρωπους που την επομενη-μεθεπομενη χρονια διοριζονταν μετα απο χρονια αγωνων και ΑΣΕΠ, οπως ο vasbio παραπανω!!!) και τωρα επιχειρουν να τον καταργησουν χωρις γνησια μεταβατικη περιοδο εφαρμογης γι'αλλη μια φορα!!!
Αρχικά σχολιάζω τα νέα γραφόμενα σου ...Είπα να μη ξαναγράψω σε αυτό το νήμα αλλά δεν θέλω να αφήνονται εντυπώσεις....ΕΓΡΑΨΕΣ σε post ΔΙΚΟ σου πριν λίγο : Το ήθικό είναι όποιος δήλωνε δυπρόσιτα πρίν το 2010 να δήλωνε και μέτα το 2010. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Το Σύνταγμα δίνει σε όλα τα παιδία ίσα δικαιώμα τα για μάθηση και πριν το 2010 και μετά το 2010.ΣΥΜΦΩΝΩ Τώρα πως σε όλους δημιουργηθήκαν τα προσωπικά προβλήματα το 2010 και δεν δήλωναν πλέον τα δυσπρόσιτα είναι άλλο θέμα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Γιατί να μετρούν διπλά τα μόρια των δυσπρόσιτων;Όταν εγώ έβαζα το κουτάκι δεν με έπαιρναν ποτέ σε δυσπρόσιτο, γιατί κάποιος που έτυχε (ή θα τύχει) να τον πάρουν εκεί να βρεθεί μπροστά από μένα;Ας πει κάποιος του κάθε ανίδεου Υπουργού πως τα δυσπρόσιτα και οι λοιπές περιοχές έμεναν ακάλυπτες από προσωπικό όχι γιατί δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι αλλά γιατί δεν τους καλούσαν.
άκου συνάδελφε γιατί νομίζω μιλάμε μαζί και χώρια καταλαβαινόμαστε: εγώ τους κανόνες τους ήξερα. Ο υπουργός τους αλλάζει αναδρομικά Εγώ όπως και τόσοι χιλιάδες άλλοι, πήγαινα και έκανα την αίτησή μου γνωριζοντας ό,τι οι πίνακες έιναι κλειστοί. Όμως έρχεται οΛοβέρδος και λέει από τούδε και στο εξής τους ανοίγω.
ΜΠΡΑ
Και γιατι τοτε συναδελφε δεν αγωνιζεσαι να μην ανοιξουν αλλα να παραμεινουν κλειστοι μεχρι την εφαρμογη του νομου, οπως ειναι το δικαιο; Ηταν δικαιο για τους αδιοριστους εκπαιδευτικους τοσα χρονια, που αντι να φωναζετε για εφαρμογη του νομου, φωναζατε γι'ανοιγμα πινακων αναπληρωτων;