0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιοι θέλουν να διεκδικήσουν νομικά το άνοιγμα των πινάκων από το 2010-2014 τώρα, ας γνωρίζουν ότι τζάμπα θα πληρώσουν δικηγόρο γιατί αυτό δεν είναι νόμιμο να γίνει αναδρομικά.Οι νόμιμες επιλογές είναι δύο:1) Να παραμείνουν οι πίνακες κλειδωμένοι.2) Να γίνει νέος ΑΣΕΠ για να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία των ετών της τετραετίας 2010-2014.Πιέστε να γίνει νέος ΑΣΕΠ.
πειτε με παραλογη,πειτε ο,τι θελετε...αλλα εγω προσωπικα θεωρω αδικο να παμε να δωσουμε ασεπ οσοι εχουμε επιτυχια σε 2 τουλαχιστον ασεπ και δουλευουμε απειρα χρονια αναπληρωτες...συγνωμη......γιατι να πρεπει να παμε να δωσουμε ολοι?και γιατι δεν ειναι νομιμο να φανει τωρα η προυπηρεσια μας?των 4 χρονων....δεν το καταλαβαινω...διαφωτιστε με...τα εχω και εγω μπερδεμενα στο μυαλο μου....
Το άνοιγμα το πινάκων άμα γίνει θα γίνει για πελατειακές σχέσεις. ( προσφυγες και μηνύσεις προς όλους) ο νόμος έλεγε οτί η πρόϋπηρεσία δεν θα μέτρήσει αν δεν γίνει Ασεπ. Επίσης ο νόμος δεν έλεγε για άνοιγμα πίνακά αλλά για ασεπ. Το άνοιγμα των πινάκων είναι αιφνιδιασμός και τόσο πάράνομό όσο παράνομο είναι να μπουν οι προϋπηρεσίες 2010-2014. Άρα άμα τους ανοιξει θα πρέπει να τις βάλει.(οχι δυο μέτρα και δυο σταθμά) ΕΠΌΜΈΝΩς ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ. Γιατί να χρειάζεται δυο τουλάχιστον επιτυχίες στο ΑΣΕΠ για να μην ξαναδώσεις; Μια δεν φτάνει; ή αυτοί που δεν έχουν ΑΣΕΠ και γυρίζουν χρόνια ο Ασεπ θα τους κανει ικανους να διδάξουν;
ας ξεμπερδεψει πρωτα με οσους εχουν μεινει απο τον τελευταιο ασεπ...που εχουν φεκ...και μετα ας κανει ασεπ,αλλα το ζητουμενο ειναι να παρει κοσμο...οχι 5 ατομα....ετσι δεν ειναι?και θυμαμαι οτι ο νομος της αννουλας ελεγε οτι θα ανοιξουν οι πινακες οταν γινει ασεπ...αλλα ξερουμε το ποτε?οχι...και δεν ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσα να μην ξαναδωσω...αν γινει διαγωνισμος..εγω προσωπικα εχω επιτυχια στους δυο τελευταιους ασεπ....αλλα τελικα ισως θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξει τωρα τους πινακες...λεω εγω τωρα...δεν ξερω....γενικα οι αποψεις διαφέρουν....