0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 60 -40 είναι πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο. Να προηγούνται οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στο διορισμό. Δεν μπορεί οι 40 -50 άρηδες να είναι αδιόριστοι και να διόριζονται οι 25άρηδες. Ας περιμένουν λίγο οι 25άρηδες και θα διοριστούν και αυτοί με την σειρά τους.
και τι θα γίνει με αυτούς που ήδη έχουν προσληφθεί?
Ναι, ας απαντήσει κάποιος τι γίνεται με όσους διορίστηκαν με αυτό το σύστημα. Ούτε έκαναν κάτι παράνομα ούτε μπήκαν στο δημόσιο άκοπα!
γεια σου ρε Lasid!!ολο αυτο τον καιρο δεν γραφω, διαβαζω αυτα που γραφεις και συμφωνω 100%!!!!!! Ετσι φαινονται τα πραγματα και ετσι θα γινουν!!!!
@LASID, Δε θα ασπαστώ τις συμβουλές σου γιατί είσαι από μια σχολή που δε φημίζεται και για τους πιο ασυναγώνιστους πτυχιούχους στα γραπτά, αφού είναι πιο πρακτικοί στα εργαστήρια παρά σε μια κόλλα χαρτί του ΑΣΕΠ. Οπότε πιστεύω ότι ήσουν της κατηγορίας στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος στον διαγωνισμό. Να μου λείπει ένας νέος ΑΣΕΠ που μας εύχεσαι σε κάθε μήνυμα σου από τα 5000.
Lasid εκτιμώ πάντα τις απόψεις σου και συμφωνώ με το ότι δεν θα έπρεπε να ισχύει όπως λες η φιλοσοφία του παλιός-νέος. Αντιθέτως θα έπρεπε όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες. Τελικά νομίζω ότι το παράπονο βρίσκεται ακριβώς εκεί. Τι ευκαιρίες είχαμε εμείς που βγήκαμε στην αγορά εργασίας πριν από 5 με 8 χρόνια; Θα μου πεις βέβαια ότι είχαμε 2 ίσως και 3 ΑΣΕΠ. Και συμφωνώ.. μα αυτό ήταν όλο και η αίσθηση ότι αυτές ακριβώς τις ευκαιρίες μας τις παίρνουν πίσω δημιουργεί απελπισία σε συναδέλφους που δεν έχουν το κουράγιο να συνεχίζουν να αγωνίζονται με το ίδιο σθένος μόνο και μόνο για το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία. Παρεπιπτώντως, όντως έχεις πάντα τις πιο έγκυρες απαντήσεις σε όλα τα εργασιακά ζητήματα.
Να είσαι καλά sissi. Σε ευχαριστώ!piteroyl δεν πίεσα κανέναν να ασπαστεί τις συμβουλές μου. Εγώ τις είπα και όποιος θέλει ας κάνει τις επιλογές του.Δεν έχει σημασία σε ποιον κλάδο διαγωνιζόμουν. Κάποιοι θα κρίνονταν διοριστέοι και στους ΠΕ17.03.Από την άλλη δεν είναι ωραίο να μιλάς για πτυχιούχους μιας ειδικότητας που τους βγάζεις όλους τυφλούς, εκτός από μερικούς που κατάφεραν να είναι διοριστέοι και τους θεωρείς μονόφθαλμους. Χρειάζεται να υπάρχει και κανένας μονόφθαλμος για να ανοίγει τα δύο μάτια των υπολοίπων, γιατί σε πάρα πολλά από τα 5000 μηνύματά μου δεν μιλάω για τον ΑΣΕΠ, βοηθάω τους συναδέλφους όπου μπορώ και αυτό το ξέρει καλά το φόρουμ! Να σου λείπει ένας νέος ΑΣΕΠ; Μα δεν σου τον εύχομαι. Σου έρχεται!!!