0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tότε να διορθώσω, σε 3500 φορές από τα 5000 μηνύματα που έχεις γράψει κάνεις τάματα στον 3848 να γράψουμε νέο ΑΣΕΠ. Στα εργαστήρια οι ΠΕ17.03 είναι αστέρια, στην κόλλα χαρτί αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί για αυτό αμφισβητώ τις συμβουλές σου. πχ ένας που έγραψε βγήκε διοριστέος στο ΑΣΕΠ να έχει big problem στα εργαστήρια και να μην βλέπει την τύφλα του από την επιτυχία του στο ΑΣΕΠ.
@Lasid χιλιάδες μηνύματα έχεις γράψεις να μας εύχεσαι το νέο L' ASEP του 3848.
@Lasid χιλιάδες μηνύματα έχεις γράψεις να μας εύχεσαι το νέο L' ASEP του 3848. @τινακι ΠΕ17 έγραψα αστέρια στα εργαστήρια, η κόλλα χαρτί του ΑΣΕΠ αξίζει μόνο για να γίνει μπάλα.
Ας ηρεμήσουμε δεν χρειάζονται άλλες αντιπαραθέσεις.
ΟΚ! . Γιατί βλέπω με λύπη μου κάποιους να λένε βγες εσύ να μπω εγώ. Χωρίς να εξετάζουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά κατηγορούν όποιον διορίστηκε με το 40% οτι μπήκε με πλάγια μέσα. Ας ρωτήσουν κάποιον που πήρε πτυχιο το '88, ηταν επιτυχών αλλά για λιγο όχι διοριστέος σε 4 ΑΣΕΠ, είδε όλα τα σύστημα τα διορισμων των τελευταίων 20 χρόνων να αλλάζουν και δούλεψε ως αναπληρωτής χάρη στον ΑΣΕΠ!!! Αυτός λοιπόν διορίστηκε με την προυπηρεσία του. Πως αυτός ο άνθρωπος αδίκησε κάποιους συναδέλφους; Ας μου πει κάποιος
Επειδή έχω λίγο διάβασμα (όχι ASEP ) , τελευταίο : έχω έναν συνάδελφο βρίσκεται σε μια κατάσταση που το συμφέρει ο 3848 να γίνει χθες. Από τότε που έγινε το opengov με τη διαβούλευση μου έχει πει ότι έχει φτιάξει πάρα πολλά accounts για να φαίνεται ότι είναι πολλά διαφορετικά πρόσωπα σε φορουμ και facebook να υπερασπίζεται το 3848 γιατί λέει ότι έτσι πλέον σφυγμομετρείται η κοινή γνώμη και φτιάχνουν τα νομοσχέδια. Μπορεί να έχει στείλει πολλά μηνύματα στο Λοβέρδο αυτόν τον καιρό
μακαρι να υπηρχε τροπος χωρις διαγωνισμους κ.τ.λ αλλα δεν βλεπω να υπαρχει.....να καταργηθει ο νομος ειναι λιγο δυσκολο...εδω δεν πεφτει η κυβερνηση μ ε τοσα που μας κανουν...
Έτσι.. το δικαιότερο είναι να διοριστούν οι γηραιότεροι "στο παρα πέντε συνταξιούχοι" και άσε τους νέους να περιμένουν 30 χρόνια να φτάσουν και αυτοί στην ίδια ηλικία. Αν είναι τυχεροί οι νέοι, μπορεί να προσληφθούν και αναπληρωτές καμιά φορά. Τυχεράκηδες...Αυτά τα περί διορισμού με βάση ηλικιακά κριτήρια είναι επιεικώς ό,τι πιο ηλίθιο μπορεί να υποστηρίξει κανείς. Θυμίζει μαύρες εποχές επετηρίδας σε κορεσμένο σύστημα.Άντε να διοριστούν επιτέλους οι εναπομείναντες ασεπίτες, που αδικήθηκαν 4 χρόνια τώρα, να γίνει ο υποτυπώδης διαγωνισμός ΑΣΕΠ, ώστε να έχουμε έναν και μοναδικό πίνακα για όλα. Να σταματήσουν και οι κλάψες από 'δω και από 'κει.