0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.e-radio.gr/Parapolitika-FM-901-Athens-i280/liveloverdos live
Όπως φαίνεται αξιόλογοι διορισμοί δεν θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Εάν γίνει ΑΣΕΠ μόνο και μόνο για να φτιαχτεί ένας πίνακας για να πηγαίνουμε αναπληρωτές θα είναι μεγάλη κοροϊδία. Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ρύθμιση να κρατάμε τον καλύτερο βαθμό ΑΣΕΠ για πάντα και να δίνουμε εξετάσεις μόνο εάν θέλουμε να τον βελτιώσουμε. Δεν γίνεται να μπαίνουμε κάθε φορά στην διαδικασία αυτη όταν οι διοριμοι είναι μηδαμινοι. Και αν αρχίσει να διορίζει το κράτος μετά πχ το 2021 γιατι εγώ να έχω χαραμίσει το καλύτερο βαθμό μου μόνο για αναπληρώσεις και να πρέπει να ξανά δώσω πάλι.
Πάντως δεν είναι σωστό να δίνεται βάση στον βαθμό του ασεπ γιατί ασεπ με ασεπ διαφέρει ως προς δυσκολία και βαθμούς. θα έπρεπε να βρεθεί ενας αλγόριθμος να μοριοδοτείται η σειρά βαθμολογίας του ασεπ 1ος 2ος κλπ ώστε σε κάθε ασεπ να είναι τοίδιο.Να σας πω το προσωπικό μου κομμάτι. ήμουν επιτυχών με σειρά πολυ μακριά από τον τελευταίο διοριστέο και έχω καλύτερο βαθμό από άλλον διαγωνισμό που είμαι στους 30 πρώτους επιλαχόντες και τα θέματα ήταν παλούκια. Φυσικά με τον 3848 θα κρατήσω τον καλύτερο βαθμό....
Παντως για να ειμαστε ρεαλιστες ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες (μετακινησεις πληθυσμων, δημογραφικοι, νεα εκπαιδευτικα αντικειμενα, αλλαγες σε Ω.Π., αδειες κλπ κλπ), που επιτασσουν κ την υπαρξη μεγαλου αριθμου αναπληρωτων.Δε μπορουμε να απαιτουμε μονο αθροους διορισμους κ καθολου υποχρεωτικες μεταθεσεις-αποσπασεις σε περιοχες κ ειδικοτητες που εμφανιζουν πλεονασματα.Δε γινονται ολα!
Δεν γίνεται όμως να κρατάς και ένα βαθμό ΑΣΕΠ για 10 χρόνια, δεν έχει πλέον νόημα ως κριτήριο αξιολόγησης. Στο μεταξύ μπορεί να έχεις πάθει άνοια...
Καλημερα, υπαρχει καποιος που να ακουσε την συνεντευξη του Λοβερδου σημερα στο ραδιοφωνο να μας ενημερωσει?