0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι να υπαρχει ποσόστωση ΜΟΝΟ για τουςΑΜΕΑ ΠΕ61 KAI ΠΕ71 όταν δεν υπάρχει για καμια ειδικότητα σε γενική και ειδική αγωγή?Μήπως να δούμε τι γίνεται και να μην ασχολούμαστε μονο με τον Ασεπ?(www.et.gr φεκ β 2217 13-08-2014 σελίδες 8 (27645-27652)
δεν ειπε τιποτα για πινακα και διπλασιασμο μοριων, ετσι δεν ε,ιναι?
Πάλι συνέντευξη έδωσε αυτός; Καμιά δουλειά δεν έχει να κάνει; "Θα κάνουμε αυτό, έχουμε στόχο να κάνουμε εκείνο..." Για τίποτα δε δεσμεύτηκε. Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε και δεν ξέρει τι του γίνεται. Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν τον κολλάνε στον τοίχο; Με αυτά που λέει έχουν τόσους λόγους να το κάνουν.
Ξέρει ο Λοβέρδος σε ποια κανάλια και σε ποιους δημοσιογράφους δίνει συνεντεύξεις.. Κ όσο και να το παίζουν απολιτικ και αντικειμενικοί ορισμένοι απο αυτους (βλ. real tm), οι πράξεις και τα λόγια τους φανερώνουν το αντίθετο!
...απο σεπτεμβρη οκτωβρη θα βγει η κανονικη του 14-15 εγκυκλιος διορισμων με εναπομειναντες.....
ας μου απαντησει καποιος αν μπορει σας παρακαλω, τα μορια της ειδικης μετρανε στον γενικης? δεν εχω καταλαβει τι γινεται με αυτο το θεμα-εκανα ΠΣ το 13-14-κι επισης πρεπει να κανω τα χαρτια μου και για την ειδικη -αν και δηλωσα στην γενικης ΠΣ και ειδικα σχολεια-?
Τα μόρια μετράνε. Αν έχεις πάνω από 10 μήνες προϋπηρεσία στην ΠΣ, να κάνεις τα χαρτιά σου και στην ειδική, γιατί πρώτα γίνονται οι προσλήψεις από εκεί και μετά συνεχίζουν από τον πίνακα της γενικής.