0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την αρχή κάποια άτομα λένε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ. Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί στην ιδέα ότι θα ξαναδώσουμε βγάζω σπυράκια. Δεν μας φταινε όμως οι συνάδελφοι που ενημερώνουν
Κανένας δεν κάνει προβλέψεις απλά καταθέτει την γνώμη του στις τρέχουσες εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Λοβ από τη στιγμή που πάτησε το πόδι στο υπουργείο λέει πολλά αλλά από ότι φαίνεται λίγα θα κάνει. Τώρα αν ανοίξει τους πίνακες από το 2014 και μετά και ψηφιστεί αυτές τις μέρες δεν ΚΟΛΑΕΙ να πάει άμεσα σε ΑΣΕΠ το 2015 γιατί πολύ απλά αν κάνει ΑΣΕΠ το 2015 τον Ιούλιο θα σχηματίσει νέους πίνακες βάση του 3848, οπότε τι νόημα έχει να ανοίξει από τώρα τους πίνακες προϋπηρεσίας; Οπότε ας περιμένουμε τι θα ψηφιστεί ...
μην το ψαχνεις aghathi μου. θα βρεις πολλα τετοια. απλα φτασαμε σε σημειο να ξερουμε και να μη λεμε, ακομα και νουμερα, οχι μονο το τι θα γινει, γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να ειρωνευτει με τα χαριτωμενα "ποιητες, προφητες και πυθιες"!
Συμφωνώ, στο να ενημερώνουν οι συνάδελφοι για ότι ξέρουν.Μπορεί να είμαι αντίθετος στη διενέργεια ασεπ με τον 3848, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλω να ακουω και να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου. Όταν όμως έχεις έναν υπουργό που τη μια λέει έτσι και την άλλη αλλιώς, όσο "έγκυρη" ενημέρωση και αν έχει κάποιος πρέπει να βγει και να πει, ναι τώρα έπεσα έξω.Εκεί διαφωνώ.Το νήμα αυτό ξεκίνησε με αφορμή τα δυσπρόσιτα μέσα Ιουλίου αν θυμάμαι καλά, άλλαξε προσανατολισμό αρχές Αυγούστου με αφορμή τα δημοσιεύματα για αναγνώριση της προυπηρεσίας απο το 14 και μετά, μπήκε μέσα ο Ασεπ, ξαναγυρίσαμε στην αναγνώριση της προυπηρεσίας όμως από το 10 και μετά.Κάποιοι πάνω στην σπουδή τους να εφαρμοστει ο νέος νόμος,δεν το θεωρώ αθέμιτο, προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να συνδιάσουν κάποιες ενέργειες, μάλλον βιαστικά θα έλεγα αφού πολλές φορές τους προλαβαίνουν οι εξελίξεις.Συγνώμη για τον εκνευρισμό μου, συγνώμη και από τον συνάδελφο .
Στο παιδείας εν έτη 2014 τέτοιοι χαρακτηρισμοί; aghathi η Γιωτα τουλαχιστον απο πέρσι μην πω απο πρόπερσι ενημερώνει όσο παρακολουθώ έγκυρα και έγκαιρα. ευτυχώς που δεν τη λένε Πρετεντέρη..
εγω περσι ελεγα οτι θα καλεσει κι αλλους η β/θμια και μου ελεγαν οτι βλεπω οραματα! οποτε φετος ειπα να το αποφυγω ολο αυτο κι ο,τι ξερω απλα με πμ σε ατομα που ξερω, αν και το αθετησα και κατι εχω γραψει μεσα. καταλαβαινω την αγανακτηση του Σταυρου και του καθενος εδω μεσα, αλλα καλο θα ηταν αυτη η αγανακτηση να κατευθυνεται εκει που πρεπει κι οχι σε καποιους που αφιερωνουμε χρονο και για να μαθουμε αλλα και για να ενημερωσουμε. επισης οσοι ειχαμε αυτη την πληροφορηση εκ των εσω, δεν πεσαμε εξω, ουτε προσπαθησαμε να αποκωδικοποιησουμε τα λεγομενα του Λοβερδου γιατι μας ηταν γνωστη η σειρα που θα γινουν ολα καθως και τα γεγονοτα. ηταν δηλαδη γνωστο οτι ανοιγμα πινακων χωρις ασεπ δεν προβλεπεται, οτι επιτελους θα διοριστουμε οσοι εχουμε απομεινει κι οτι θα προκηρυχθει ασεπ.
Τον Πρετεντέρη βρήκες να διαλέξεις για έγκυρο και έγκαιρο?
Τώρα τι προβλέπεις?
Συγνώμη για τον εκνευρισμό μου.