0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν καταλάβαιναν και κάποιοι, θα ένιωθα πολύ μόνος σε αυτόν τον κόσμο! Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, για να μην κουράζονται να μας διαβάζουν και οι αντί-ΑΣΕΠ συνάδελφοι!Τη σειρά των πραγμάτων τη γράψαμε και τη διαβάσατε. Απομένει να δείτε να πραγματοποιούνται.
Τι εννοεί όταν μιλάει για προηγούμενους καταλόγους; Θα έλεγα ότι αναφερεται στους 20μηνίτες και 30μηνίτες αλλά είπε επίσης :"όπου πηγαίνεις σε σταματάει κάποιος και σου λέει, «ξέρετε, κύριε, εγώ είμαι από τον πίνακα του 2002». Ο άλλος σου λέει ότι «εγώ είμαι από τον πίνακα του 2008, είμαι διοριστέος». Επίσης, υπάρχει και ένας πίνακας που είναι πιο ενεργός από τους άλλους, αυτός του 2008 - 2009, που έχει ακόμη 489 υπόλοιπα, άτομα, πολίτες, οικογένειες. Έχει ανθρώπους εκεί και αυτοί οι άνθρωποι πλην των 33, που είναι νηπιαγωγοί, οι υπόλοιποι έχουν ειδικότητες όχι από τις βασικές, δηλαδή ξένης φιλολογίας, πληροφορικής, οικονομολόγοι κ.λπ. Κάθε φορά κάτι παίρνεις και από εκεί, κάποιους έχεις και από αυτούς ανάγκη. Μα, οι βασικές ανάγκες είναι σε δασκάλους, σε καθηγητές - φιλολόγους, μαθηματικούς και φυσικούς. Θα κάνεις διαγωνισμό; Θα έρθουν 30.000 υποψήφιοι και εσύ θα πάρεις 200; Δεν γίνεται. Θα έχεις πίσω σου 29.000 διοριστέους; Σε πόσα χρόνια;" (από το esos)Σίγουρα εχει καταλάβει πως λειτουργει ο ΑΣΕΠ;
Τι λεει βρε παιδια;Και πηγα χθες φανουροπιτα και προσευχηθηκα και στην εικονα του Αγιου Ανδρεα να του δινει φωτιση."Κάθε φορα κατι παιρνεις κι από εκει.."Τι παιρνεις και γιατι παιρνεις και ποιος είναι αυτος με τον πινακα του 2002! που τον σταματάει και γιατι γιναμε 489 ενεργοι και ποτε γιναμε τοσοι
Τι είπε στη
κάπου το χάνει ο Αντρίκος...δεν εξηγείται αλλιώς...ή επίτηδες πετάει ανακρίβειες για να ψαχνόμαστε εμείς μετά ή δεν ξέρει τι του γίνεται...πότε γίναμε 489? 439 δεν ήμασταν? αυγατίσαμε? ποιος είναι ο διοριστέος απτο 2002?
Όποιος τον συναντάει στο δρόμο και του μιλάει κερδίζει διορισμό.