0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα με το ξεκλείδωμα θα βγουν πάλι νέοι πίνακες μοριοδότησης για εκπαιδευτικούς;
συναδελφοι οι πινακες των αναπληρωτων θα ξεκλειδωσουν το 2012-14. Αυτο γιατι δεν εγινε ασεπ οπως επρεπε στο διαστημα μετα το 2008. Δεν μπορουν να ξεκλειδωσουν αλλοι πινακες 24+ασεπ κτλ. Τουε ξεκλειδωνει μονο για ανπληρωτες. Επισης εαν τους ξεκλειδωσει θα τους ξεκλειδωσει για ολες τις ειδικοτητες. Το επιλεκτικο εχι θεμα νομικο μην γραφουμε σαχλαμαρες
Συνάδελφε, την επόμενη φορά που θα βάλεις διαγώνισμα στους μαθητές σου, αφού απαντήσουν και σου παραδώσουν τις κόλλες τους, θα πας στο σπίτι σου και θα αλλάξεις τα θέματα, και την επόμενη μέρα θα τους πεις "Αποφάσισα να αλλάξω τα θέματα, με λύπη μου είδα ότι δεν απάντησε κανείς στα καινούρια, έχετε όμως τρεις μέρες για να κάνετε ενστάσεις για τους βαθμούς σας"...Απο τα καλύτερα σχόλια που έχω διάβασει στις 200 και πλεον σελίδες. Να σαι καλα! Με έκανες και γέλασα με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν... Πρέπει να βγει καινούρια προκήρυξη αν αλλάξουν οι όροι της, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Την προϋπηρεσία της ΠΔΣ 2014 την έχουν περάσει στο σύστημα όπως τις άλλες του πρωινού προγράμματος;
Η Τεταρτη ειναι μακρια ακόμη, αρα μπορει απλα ο Λοβ να "κόβει" αντιδρασεις με οσα ειπε και στο τελος απλα να τα φέρει ολα τούμπαλιν.
Είσαι σίγουρος;νομίζω πως θα ξεκλειδωσουν όλοι!ενιαίος,24μηνο,30μηνο...
;)Είναι ύποπτο που δεν ανανέωσαν τους πίνακες… έχουν περάσει 3 μέρες από όταν τέλειωσαν οι ενστάσεις. Στην περιοδεία του ο Λοβέρδος εκτός από φωτογραφίες έδωσε και συνέντευξη τύπου την τετάρτη ξεκλειδώνουν τους πίνακες από το 2012 άρα μέχρι την παρασκευή βγαίνουν οι ανανεωμένοι και δεν θα χρειαστεί να δώσουν προθεσμία για ενστάσεις αφού δεν ξέρουμε τα μόρια για να εντοπίσουμε λάθη.