0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα πρακτικά της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων επίσημα έγγραφα είναι. Άρα την περίοδο των αιτήσεων ήμασταν επίσημα ενήμεροι για το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι πίνακες οπότε έπρεπε να το λάβουμε υπόψη στην συμπλήρωση των αιτήσεων . Αυτή είναι η άποψη μου. Εδώ λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις εξαγγελίες του υπουργού σε συνέντευξη και συζητάμε και γεμίζουμε σελίδες στο pde και τα πρακτικά της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων δεν θα λάβουμε υπόψη;
Συνάδελφοι, ας υποθέσουμε ότι τους ανοίγει και μπαίνει μόνο η προϋπηρεσία του 2012 και του 2014. Κι ας υποθέσουμε ότι και τα δυσπρόσιτα μετράνε διπλά όπως μέτραγαν και μέχρι το '10. Εγώ που ήμουν σε δυσπρόσιτο τη χρονιά 2011-12 θα τα πάρω τα διπλά; Αφού λέει απ'το '12 να μετρήσει για όλο το ημερολογιακό έτος. Δεν είναι αδικία να τα πάρει μόνο ο/η συνάδελφος που πήγε απο τον Σεπτέμβρη του '12; Άσε που γενικά το θεωρώ άκυρο να μην μπει όλη η προϋπηρεσία απ'τη στιγμή που τους ανοίγει.
Σοβαρά δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά τώρα?
Άνοιγμα πινάκων=κατάργηση μεταβατικής (αναδρομικά; τότε να διεκδικήσω αναδρομικά το διορισμό μου!)