0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kukuruku σωστα. Μονο που ονομος ελεγε στο αρθρο 2 οτι ο διαγωνισμος γινεται κάθε. 2 χρονια. Αυτό δίνει πατημα για τροποποίηση, με τη ληξη της μεταβατικης
Δεν δίνει κανένα πάτημα (είμαστε σε μεταβατική μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ δες τα έντονα υπογραμισμένα) και επιπλέον έγινε τροποποίηση και ο διαγ. ΑΣΕΠ θα γίνεται κάθε 3 χρόνια επίσης παραθέτω το εξής από το άρθρο 9 παρ. 1 :Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξεις1. Κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012 οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευ−τικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατά την παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών ανα−πληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
εγώ συμφωνώ μαζί σου. αν θυμάμαι καλα κάποιος έχει αναφέρει ότι το άρθρο κάνει λόγο για διορισμούς και όχι για αναπληρωτές. εγώ νομίζω ότι πάνε μαζί αυτά, διότι ΑΣΕΠ θα γίνει όταν διοριστούν οι υπόλοιποι ακι επομένως δε μπορούν να γίνουν νέοι πίνακες που θα είναι όλοι μέσα. εσύ τι λες;
αν τολμήσει και ανοίξει τους πίνακες από φέτος, πρέπει να υπάρξει τροποποίηση της εγκυκλίου αναπληρωτών και να ξαναζητήσει αιτήσεις, αλλιώς θα μπλοκάρει νομικά. Αυτό που αναφέρει η εγκύκλιος είναι πρόβλεψη ΜΟΝΟ για τα νέα δυσπρόσιτα τίποτα άλλο.Κατά 99% λοιπόν δεν πρόκειται το άνοιγμα να αφορά την φετινή διαδικασία.
τελικά είχε δίκιο ο nikolopol.
Ρε παιδιά, το σχέδιο νόμου που ανέβασε ο Μπρατης και θα συζητηθεί την Τεταρτη το διάβασε κανείς; Γιατί εγώ το διάβασα και δε λέει τίποτα για άνοιγμα των πινάκων.
ο,τι μας συμφερει καταλαβαινουμε...εγω αυτο καταλαβα! και το κανω λιγο πιο λιανα αυτη τη φορα...υπηρχε επισημα μεσα στην εγκυκλιο κατι που να αναφερει οτιδηποτε σχετικο με ανοιγμα πινακων? αν οχι, που η απαντηση ειναι οχι, τοτε δεν ξεραμε τιποτα! τι δεν καταλαβαινεις?lillie μου σαφως και δεν αναφερομαι σε σενα.
Έχουμε την Τετάρτη το σχέδιο νόμου στη
'Οντως δε γράφει τίποτα για άνοιγμα πινάκων! ύστερα από τις δηλώσεις του Λοβ. σύμφωνα με τα πρακτικά της βουλής, πολλοί άλλαξαν γνώμη και τσέκαραν το κουτάκι ότι πάνε και στις λοιπές περιοχές αναπληρωτές. Τώρα όμως δε θα θέλουν να πάνε παντού στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να τους δοθεί δυνατότητα για τροποποίηση της αίτησης;