0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
boca δεν έχω καμία δουλειά με κανέναν Μπράτη. Και είμαι της δευτεροβάθμιας. Απλά μοιράστηκα στο φόρουμ ότι σηζήτησα πριν από λίγο. αν έκανα άσχημα με συγχωρείτε.
παιδιά να κάνω μια ερώτηση,την χρονιά 2011/2012 υπηρέτησα σε δυσπρόσιτο, που ως γνωστό τότε δεν μετρούσαν διπλά τα μόρια, δεν έχω έννομο συμφέρον να το τρέξω δικάστικά? δεν θα βρω λέτε το δίκιο μου?
Ιδια περιπτωση ειμαι και γω...λες να βγει ακρη?
κατά τη γνώμη μου δύσκολο. εάν το έκανε αναδρομικά θα είχαν δικιο οι άλλοι με τη δικαιολογία ότι τότε δε το ήξεραν και επομένως θα έβαζαν δυσπρόσιτο. τώρα δεν σου έχει αλλάξει κάτι από αυτά που έκανες στο παρελθόν.
κι όμως νομικά κάτι αλλάζει, δίνει την δυνατότητα να πας εθελοντικά , δεν μας το έχει διευκρινίσει βέβαια τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αρνηθεί να πάει αναπλήρωτής από την πρώτη δήλωση του
Ο αναπληρωτής που θα αρνηθεί να πάει θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες. Αν ζητήσετε ανδρομικά το διπλασιασμό θα βρείτε αντιμετωπους συναδελφους που θα εχουν και ηθικα και νομικα επειχειρηματα. Άλλωστε τα σχολεία που θα θεωρηθουν δυσπρόσιτα τώρα δεν είναι ίδια με τα δυσπρόσιτα του 2010.
Συμφωνώ εν μέρει άλλα όσο αφορά το ηθικό ζήτημα είναι σχετικό. Δεν το θεωρώ ηθικό να αφήνεις ένα σχολείο κενό ενώ θα μπορούσες να πας επειδή δεν έχεις το συμφέρον των διπλών μορίων; Εξαρτάται φυσικά πως ορίζει κανένας την ηθική του;