0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτα θα τα πούνε οι δικηγόροι!δεν γίνεται κάθε φορα που υπουργός θέλει να τακτοποιήσει δικούς του να αλλάζει τους όρους στη μέση του παιχνιδιού!τα ζήσαμε με τον Σπηλιωτόπουλο και τους οαεδιτες,όχι πάλι τα ίδια!Προσφυγετε δικαστικά ναβρειτε το δίκιο σας,προσωπικά αυτο θα κάνω.Είναι ΑΔΙΚΟ
δεν μπορώ να καταλάβω, αν δεν ισχύει από τώρα γιατί τόση βιασύνη να το περάσει? καλά για το επιλεκτικό άνοιγμα από το 2012 δεν έχω λόγια τι να πω μπορεί μην δώσει σε όλους μας δουλειά, αλλά δουλειά σε δικηγόρους θα δώσει σίγουρα
πως το ξέρουμε ότι σήμερα θα ανανεωθούν οι πίνακες; αμάν πια ρε παιδιά κάθε χρόνο τα ίδια, αλλαγές στο παρα πέντε και ατελείωτο άγχος!!! :
Εννοείται ότι μετά από ΑΣΕΠ αν δεν προσμετρήσουν όλη την προϋπηρεσία θα κινηθούμε δικαστικά. Έλεος πια με το μπανανιστάν στο οποίο ζούμε. Εμ εμείς οι αναπληρωτές καλύπτουμε πάγιες ανάγκες στην εκπαίδευση και διαλύουμε τις οικογένειες μας, εμ μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου. Φτάνει πια, να εφαρμοστεί ο νόμος Διαμαντοπούλου ή δεν πειράζουμε τίποτα και περιμένουμε καινούργιο νόμο, από καινούργια όμως κυβέρνηση.
απο σημερα που θα βγουν οι πινακες
Συνάδελφοι,μήπως πρέπει να κινηθούμε νομικά;;Είναι κατάφωρη αδικία...ή τους αφήνει κλειδωμένους και τους ανοίγει ότααααν κάνει ΑΣΕΠ ή τους ανοίγει από το 2010.Το δικαιότερο είναι να μείνουν κλειδωμένοι...προσωπική μου άποψη αν και εργαζόμουν όλα τα χρόνια.
Αν γίνει, συμφέρει να γίνει απότομα για να μην αλλάξετε προτιμήσεις γιατί αυτοί έκαναν τις αιτήσεις τους ξέρωντας τις προτιμήσεις σας και έχουν ήδη επιλέξει τις κατάλληλες περιοχές ώστε να πάνε. Δεν ξέρω αν και φέτος θέλουν δυσπρόσιτα ή κάτι άλλο, γιατί δεν τους ξέρω καν.