0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαράδεκτο, άδικο, ανήθικο και εξυπηρέτηση προς ημετέρους το επιλεκτικό άνοιγμα των πινάκων!!! Ή τους ανοίγεις από 9/2010 και μετά ή τους κρατάς κλειδωμένους! Όχι άλλα βολέματα σε ημετέρους! Επιβάλλεται να προσφύγουμε σε δικηγόρο, για την αποκατάσταση της αδικίας! Τί είμασταν τέσσερα χρόνια που δουλεύαμε, κορόιδα; Αν δεν υπάρξει συμφωνία για από κοινού δικαστικό αγώνα όλων των αναπληρωτών, θα διαθέσω τις λίγες μου οικονομίες και θα συνεχίσω μόνη μου! Ε, δεν πάει άλλο πια!!
Καλησπέρα συνάδελφοι.Δυστυχώς η προϋπηρεσία που είχα το διάστημα 2010-2012 θα πάει χαμένη.Δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει, εγώ πάντως δεν το βλέπω έτσι. Προϋπηρεσία που έφτυσα αίμα για να την αποκτήσω.Αν θυμάστε καλά το 2011-2012 ήταν βαρύς χειμώνας.Μέσα στα χιόνια έτρεχα για να την αποκτήσω. Όλοι οι συνάδελφοι εδώ μέσα διαβάσαμε, κουραστήκαμε, θυσιάσαμε κάποια πράγματα για αυτή την προϋπηρεσία.Δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα τραγελαφικά πράγματα.
καπου διαβασα οτι ανοιγουν οι πινακες απο Σεπτεμβριο του 2012,ισχυει;
Συνάδελφε έχεις κάποια ενημέρωση ή κάνεις προσωπική πρόβλεψη;
δεν σας προβληματίζει που όλοι απ τα άλλα κόμματα ζήτησαν να ανοίξουν οι πίνακες από το 2010 κι αυτός είναι ανένδοτος?και δεν είναι το μόνο που μας προβληματίζει!
Τηλεφώνησα εγώ το πρωί στο υπουργείο και μου είπαν ότι σήμερα-αύριο θα ανανεωθούν.Μήπως ήταν σκόπιμη η καθυστέρηση μετά τις ενστάσεις?
Κι εγώ από το '10 δουλεύω και προσωπικά συμφωνώ με τη νομική διεκδίκηση αλλά πρώτα να συμφωνήσουμε τι ακριβώς διεκδικούμε. δλδ άνοιγμα από το 2010 για ποιο λόγο; απλά και μόνο γι αυτό; για τον ΑΣΕΠ; για τη σειρά στον πίνακα; για τι; απλά έχω την αίσθηση ότι ο καθένας μας έχει και κάτι διαφορετικό στο νου του για το τι θα έπρεπε να γίνει τελικά
Διευκρίνισες αν θα ανοίξουν με την προϋπηρεσία '12-'14 μέσα;