0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό ακριβώς λέω συνάδελφε, ότι πάρα πολλοί από εμάς, πήγαμε την εποχή που το κράτος θεωρούσε πως δεν έπρεπε να τύχουμε ευεργετικών ρυθμίσεων (δηλ διπλάσια μόρια) και κάναμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες την δουλειά μας, αφού το κράτος αναγνωρίζει σήμερα ότι έπραττε λάθος που δεν μας υποστήριξε έστω και με το μέτρο της επαυξημένης μοριοδότησης , γιατί να μην διεκδικήσω αυτό που μου αναλογεί?
Ποια καριέρα του ρισκάρει; Αφού ξέρει ότι θα τάξει κάτι προεκλογικά, θα τον αποθεώσουν τα καναλια και όλοι οι καμμένοι στον εγκέφαλο θα τους ξαναψηφισουν! Πιο ηλιθιος λαος με μηδενικα πολιτικα κριτηρια και ελλειψη μνημης δεν υπαρχει πουθενα! Δε βλέπετε ποιοι μας κυβερνούν κι εμείς τους ανεχόμαστε ακόμα μετά τα άπειρα σκάνδαλα και τα χαστούκια που τρωμε καθημερινα;;;
πλάκα κανεις!αυτό ακριβώς λέω συνάδελφε, ότι πάρα πολλοί από εμάς, πήγαμε την εποχή που το κράτος θεωρούσε πως δεν έπρεπε να τύχουμε ευεργετικών ρυθμίσεων (δηλ διπλάσια μόρια) και κάναμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες την δουλειά μας, αφού το κράτος αναγνωρίζει σήμερα ότι έπραττε λάθος που δεν μας υποστήριξε έστω και με το μέτρο της επαυξημένης μοριοδότησης , γιατί να μην διεκδικήσω αυτό που μου αναλογεί?
και όμως εφόσον δεν καταργήθηκε η συγκεκριμένη διάταξη του 24 μήνου της μεταβατικής , το 24 μηνο άνοιξε και αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Δεν έχει σημασία όμως που άνοιξε γιατι θα πάμε σε ασεπ
θες να το συνεχίσουμε βλέπω, οκ ευκαιρία για εκτόνωσηλοιπόν εγώ όπως κατάλαβες δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που το "γνώριζαν" όταν υπηρέτησα σε δυσπρόσιτο άρα και δεν λαμβάνω τα ευεργετήματα του νομου λοβ.το γεγονός ότι δεν ανοίγει τους πίνακες από το 2010 το θεωρώ κατάφορη αδικία, το ότι αναγνωρίζει πως θα έπρεπε να δίνεται σε αυτά τα σχολεία διπλή μοριοδότηση βεβαίως είναι μια θετική πράξη, ύποπτη όμως ως προς τον τρόπο και τον χρόνο, χρήζει δηλ νομικής διερεύνησης.φυσικά θα προσπαθήσω να διεκδικήσω αυτά που πιστεύω ότι μου - μας δεν πήγα μόνο εγώ, αναλογούν.
Τεράστιο σκάνδαλο. Αναγνωρίζει δυσπρόσιτα και δίνει μόρια ενώ όταν γίνονταν οι αιτήσεις δεν υπήρχε ανάλογη ενημέρωση.
ε αυτό λέω από προχθές αυτό είναι για εισαγγελέα
Τι πρέπει να διεκδικήσουν τότε αυτοί που αρνήθηκαν να πάνε μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους το 2012 και το 2013, γνωρίζοντας ότι η άρνηση τους αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση? Ό,τι και να γίνει με τους πίνακες, άνοιγμα ή μη, αδικεί κάποιους και ευνοεί κάποιους άλλους. Καλύτερα να μη φαγωθούμε μεταξύ μας για τέτοια θέματα και να διεκδικήσουμε μόνιμους διορισμούς για όλα τα υπάρχοντα κενά. ΥΓ. Και για να μην παρεξηγηθώ, δούλεψα και τις 2 χρονιές, οπότε εμένα το άνοιγμα προσωπικά με εξυπηρετεί. Αλλά δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι πέρσι που έφυγα με το κουτάκι -επειδή πολλοί πάνω από μένα δεν δούλεψαν- μέχρι την τελευταία στιγμή σκεφτόμουνα να αρνηθώ και πολλές φορές μέσα στη χρονιά σκέφτηκα το ενδεχόμενο παραίτησης, γνωρίζοντας ότι δε θα έχει επίπτωση, με βάση το νόμο που ίσχυε. Δεν είναι λάθος να μετράει η προϋπηρεσία. Το πρόβλημα είναι η αναδρομικότητα του συγκεκριμένου νόμου, που -είτε μας βολεύει είτε όχι- δημιουργεί νέες αδικίες.
ΑΚΡΙ