0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι όταν αδικούνται όσοι αποφασισαν με βαση τα τότε δεδομένα, δεν μπορείς να διεκδικείς εις βάρος άλλων.Λυπάμαι. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε.
να ρωτήσω κάτι, με τον διπλασιασμό των δυσπροσίτων, ισχύει ακόμη το ταβάνι των 16,80 μορίων της προυπηρεσίας;
όχι, δεν είναι έτσι....Τι σημαίνει ότι έγινε έγινε? Sorry αλλά δεν πρέπει να πετάμε τόσο έυκολα αυτά για τα οποία έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ ! όλοι αποφασίσαμε τότε με άλλα δεδομένα άρα όπως έχω γράψει σε προηγούμενα μην, η λύση είναι να προσφύγουμε διεκδικώντας λήξη της μεταβατικής, ΑΣΕΠ και την προσμέτρηση όλων των κριτηρίων και όλη της προΫπηρεσίας απο το 10. όλοι αποφασίσαμε με βάση αυτό το νόμο και όλοι πρέπει να πορευτούμε με αυτόν. όλα τα άλλα-επιχειρήματα του τύπου "όσοι θέλατε άνοιγμα των πινάκων καλά να πάθετε" είναι ανόυσια. Ή προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο και νόμιμο και το διεκδικούμε μαζικά ή σταματάμε να γκρινιάζουμε και να κατηγορούμε τους διπλανούς μας .
Ναι ισχύει ακόμα για τον «υποτιθέμενο» ΑΣΕΠ. Φυσικά όλο και καμιά τροπολογία μπορεί να φέρει ο Λοβ μέσα στη χρονιά.
Smile O2.50 και εγώ αυτό που παρέθεσες γνωρίζω ως νομοθεσία. Δούλεψα τα έτη 2012-2014 σε δυσπρόσιτα στην γενική αγωγή. Τηλεφώνησα σήμερα στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Α Αθήνας και ρώτησα γι΄αυτό και η υπάλληλος μου είπε από εδώ και πέρα λογίζονται ως διπλά μόρια. Τι να πω... να μην τα ήξερε καλά η υπάλληλος; Με ενδιαφέρει και εμένα πολύ το θέμα ειδικά αν δεν γίνει ΑΣΕΠ, θα το ψάξω περισσότερο, θα δούμε τι θα γίνει και το επόμενο καλοκαίρι.
συμφωνώ,. αλλά κανείς από σας δεν έλεγε ότι δεν πρέπει να ανοίξει κανένας πίνακας ώσπου να γίνει ασεπ γιατί υπάρχουν άλλοι που αδικούνται. Κανείς δε λέει καλά να πάθετε. Αλλά να σκέφτεστε όλους όσους αδικούνται.
το πως πορεύτηκε ο καθένας μας την τετραετία που περασε το γνωρίζει ο ίδιος, αν κάποιοι είχαν επιτυχία από ΑΣΕΠ και αποφάσισαν να κάτσουν σπίτι τους γιατί ένιωθαν ασφαλείς με το ΄τότε νομικό καθεστώς, αποδείχθηκε λανθασμένη κίνηση αν και πάλι έχουν την επιτυχία του ΑΣΕΠ κάποιοι άλλοι που μπήκαν στην εκπαίδευση το 2009 και δεν πρόλαβαν να δ΄ώσουν ΑΣΕΠ, έπρεπε να μαζέψουν προυπηρεσία, δεν υπήρχε άλλη λύση ήταν μονόδρομος.νομίζω όμως πως μετά από όλα αυτά που έγιναν φέτος, κανένας πια δεν πρόκειται να πιστέψει το υπουργείο για τίποτα.
Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι, έχοντας οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα με την ευκολία που την έχουν κάποιοι άλλοι. Νομίζω ότι η έκφραση να "κάτσουν σπίτι τους" για ανθρώπους που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να φύγουν μακριά είναι τουλάχιστον άδικη, για να μην πω τίποτα χειρότερο.