0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ πως το σωστό, το νόμιμο και το αξιοκρατικό είναι να ανοίξουν οι πίνακες αναπληρωτών με όλη την προυπηρεσία μας μέσα, δηλ. από το 2010 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 (όσοι εργάστηκαν φέτος σε δυσπρόσιτα μέρη θα έχουν διπλασιασμένα τα φετινά τους μόρια) και να προτάσσονται οι έχοντες επιτυχία σ΄έναν από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ (του 2006 ή του 2008), σύμφωνα πάντα και με το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ. Δεν μπορεί πλέον άτομα που ποτέ τους δεν πήγαν σε ΑΣΕΠ, αλλά δούλεψαν σε ιδιωτικό και απολύθηκαν με ένα σωρό μήνες προυπηρεσίας, άτομα που απέκτησαν προυπηρεσία με αδιαφανείς τρόπους (ΠΔΣ, Ενισχυτική, Ολυμπιακή παιδεία, Θεατρικό παιχνίδι...), τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.λ.π., που προτάσσονταν πάντα στους πίνακες και που όλοι αυτοί άκοπα έχουν δουλέψει τόσα χρόνια ως αναπληρωτές, να συνεχίσουν να έχουν προνόμιό τους την αναπλήρωση, ενώ όσοι κουράστηκαν μελετώντας για ΑΣΕΠ και σημείωσαν υψηλή βαθμολογία, κοντά στους διοριστέους, να μένουν εκτός της σχολικής αίθουσας! Πιστεύω πως και στους πίνακες αναπληρωτών θα εφαρμοστεί κάτι ανάλογο με τους φετινούς διορισμούς, δηλ. πρώτα επιτυχία σε ΑΣΕΠ και μετά προυπηρεσία! Θα πρέπει να προτάσσονται οι έχοντες επιτυχία στον ΑΣΕΠ κι ύστερα τα υπόλοιπα, όπως είναι, άλλωστε, δίκαιο!
Εγω θελω να ρωτησω κατι για τους επιλαχοντες του ΑΣΕΠ που ενας ειμαι και εγω για να δουν ποσο αδικο εχουν για οσα γραφουν. Προσωπικα θα ηθελα να μετρα το γνωστικο του 2006 και τα παιδαγωγικα διδακτικη του 2008 σε εμενα. Καταλαβαινετε λοιπον ποσο αδικο ειναι επισης να συγκρινονται οι βαθμοι διαφορετικων ΑΣΕΠ? Αυτο δεν σας απασχολει? Δεν συγκρινονται εδω ανομοια πραγματα? Δεν ηταν μηπως διαφορετικα τα θεματα? Δεν ηταν διαφορετικοι βαθμοι δυσκολιας ολοι οι διαγωνισμοι? Διαφωνω επισης με τον ορο επιλαχοντας! Η ησουν στους διοριστεους η δεν ησουν. Τωρα για το εαν ειναι συνομη η προυπηρεσια που αποκτηθηκε χωρις επιτυχια η γνωμη μου ειναι οτι οσοι δεν πηγαν απο το 1998 κακως επραξαν! ειχαν 17 χρονια να κανουν μια επιτυχια για να αποδειξουν οτι δεν ειναι αυτο που τους καταλογιζουν! Το υπουργειο καλειται να δοσει λυση σε μια περιργη κατασταση σε δυσκολη εποχη!
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDΑντί να ψάχνουν πώς δε θα αδικήσουν τις προϋπηρεσίες (ακομη και αν αποκτήθηκαν παράνομα) να κοιτάξουν πώς δε θα αδικήσουν τους ασεπιτες για ακομη μια φορά, οι οποίοι θα μείνουν με το διάβασμα και χωρίς δουλειά, ενώ ήθελαν και αυτοί να οργώσουν την Ελλάδα. Το να οργωνεις την Ελλάδα χωρίς να έχεις προσόντα, αλλά επειδή σου έδωσε τη δυνατότητα το βύσμα σου, δεν πρέπει να θεωρείται προσόν. Εκπαιδευτικοί με 71, 72 βαθμολογίες ΑΣΕΠ δεν μπήκαν ποτέ σε σχολική αίθουσα, γιατι το σύστημα τους απαξίωσε και αξίωσε βύσματα χωρίς γνώσεις και προσόντα.
Πεσταα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!