0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνωμη επειδη δεν καταλαβαινω και θελω κατι πιο 'πρακτικο' αν δηλωσω δισπροσιτο ποσα μορια ακριβως θα παρω φετος, οποιος γνωριζει παρακαλω ας απαντησει[/qΤα διπλά θα πάρεις. Αλλά και εγώ έχω μπερδευτεί με ποια μοριοδότηση θα γίνει αυτό με τη μοριοδότηση του νόμου 3848 ή με την μοριοδότηση 1 μόριο ανά μήνα. Αν προκηρύξει ΑΣΕΠ το 2015 και διαλυθούν οι πίνακες, οι καινούργιοι πίνακες που θα συνταχθούν μετά τον ΑΣΕΠ θα έχουν την μοριοδότηση του νόμου 3848 (0,10 0,15... εάν κάποιος λοιπόν υπηρέτησε σε δυσπρόσιτο το 2014-2015 θα πάρει διπλή μοριοδότηση με αυτούς τους συντελεστές). Το θέμα είναι αν δεν προκηρύξει ΑΣΕΠ και γίνει αυτό που λέει ο Λοβέρδος ξεκλείδωμα προϋπηρεσίας από το 2012 και μετά και διπλασιασμός για δυσπρόσιτα από το 2014-2015, με ποιο συντελεστή θα γίνει αυτό, με το 1 μόριο ανά μήνα; Δηλαδή αυτό που λέει ο Μπράτης για τον διπλασιασμό ότι για να μετρήσει για τους πίνακες των αναπληρωτών, θα πρέπει να περάσει η ρύθμιση για ξεκλείδωμα προϋπηρεσίας θα γίνει με τον συντελεστή 1 μόριο το μήνα; (δηλαδή για το 2014-2015 σε δυσπρόσιτο 1χ2;) Εγώ έτσι το καταλαβαίνω, μπορεί να έχω και λάθος.
Kαι κάτι άλλο, χωρίς διάθεση ειρωνίας. Πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι αν κάποιος νηπιαγωγός έχει για παράδειγμα θέση νούμερο 2000 στον πίνακα των αναπληρωτών (τυχαία θέση αναφέρω) ότι και με συμπληρωματική δήλωση για τα δυσπρόσιτα θα καταφέρει να προσπεράσει τους από πάνω του; Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.
Καλημέρα κορίτσια, ξέρω οτι η ερώτηση μου είναι άσχετη με το τόπικ αλλά δε βρίσκω αυτο που ψάχνω- γνωρίζετε μήπως αν εχει δημιουργηθεί κάποια ομάδα για την νομική προσφυγή μας υπέρ της προσμέτρησης της προϋπηρεσίας μας για το 2010-2014; Παίζει να ασχοληθεί με αυτό ο δικηγόρος του νεοσυσταθέντος συλλόγου μας ( εφόσον συμφωνούν τα μέλη μας) ;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Vickara το έχω διαβάσει αυτο που αναφέρεις αλλα πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο το να μαζευτούμε 5000 αναπληρωτές που έχουμε προϋπηρεσία και απλά "να μην έχουμε καμία τύχη στο δικαστήριο" . Είμαστε πάρα πολλοί πιστεύω και μπορούμε να διεκδικήσουμε την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας!!!Evdokia το έχω δει αυτο το γκρουπάκι και αναρωτιόμουν αν εχει καμία σχέση και με κοριτσια του δικου μασ συλλόγου...Πάντως δεν έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα και μου έκανε εντύπωση!!Sent from my iPhone using Tapatalk