0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα η ΔΟΕ είχε ισχυρές προσβάσεις και ανθρώπους σε καίρια πόστα στο ΥΠΑΙΘ συγκριτικά με την ΟΛΜΕ. Αυτό συμβαίνει και στο επιτελείο του Λοβ υπάρχει ισχυρή προσωπικότητα από το χώρο της αθ/μιας. Δε νομίζω να θιγούν οι δάσκαλοι.Ενοποίηση ΠΕ & ΔΕ θα παίξει μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αν παίξει.
Παίδες, εγώ ειρωνικά τα έλεγα στο προηγουμενο μήνυμα, μην ξεσπάσει διαμάχη μεταξυ δασκαλων κ καθηγητών από το τιποτα..Το εχω ξαναπει νομίζω, με ενοχλει βαθυτατα η νοοτροπια του υπουργειου μ'ενα σμπαρο 5 τρυγονια, τουτεστιν,"βουλώνω τρύπες οπως μπορώ, τους βαζω αμα λάχει να καθαριζουν κ τουαλέτες, και σπερνω ωραιοτατες διχονοιες αναμεταξύ τους για να κανω τη δουλεια μου..."Ειλικρινα δεν ξέρω τι κουνελάκι θα σκεφτουν ακομα να μας ξεφουρνίσουν από το καπέλο τους...
Μα δε διαφωνώ. Ξέρω ότι ο Patreas έχει αποκαλύψει πολλά και γνωρίζει καλά τα εκπαιδευτικά ζητήματα.Ούτε σύγκριση έκανα, ούτε παραλληλισμό.Δες το αλλιώς: Όπως κάποιοι κρέμονται από το τι θα πει ο κάθε αιρετός για να μάθουν,έτσι στο pde πολλά αναμένουμε να τα μάθουμε από τον Patrea.Τώρα το έσωσα; Πάντως σίγουρα δεν το έγραψα ως αρνητικό σχόλιο. Είμαι πάντα καλοπροαίρετος.
Καμία αιρεσι-μότητα για την καλή προ-αίρεση του Lasid.- Αιρεσιμότητα; Υπάρχει τέτοια λέξη;- Υφάρχει, υφάρχει...
Ευχαριστώ πολύ για την κατανοήση patrea!
Μπα τα καταφέρνουν και μόνοι τους να δουν τις τρύπες... www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/egkatastauhke-monima-sto-ypoyrgeio-to-myschool-apo-koskino-to-kaue-sxoleio-gia-analogia-mauhtvn-didaskontvn
Τι να συνέβη άραγε;1) Έτρεξαν το setup και εγκαταστάθηκε; Μπα, είναι στο web.2) Μετέφεραν τα racks από το Computer Room στον 1ο όροφο; Δύσκολο.3) Κάτι άλλο;
Aν υποθέσω ότι το παρακάτω ισχύει (αν και το θεωρώ μούφα, μόνο τα έντονα γράμματα δείχνουν καραπροβολή του Luerdi)...http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/ti-eipe-o-a-loberdos-otan-toy-proteinan-na-einai-anoikta-ta-sxoleia-mexri-stis-7-to-bradyEχω να προτείνω ορισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες-προγράμματα ...1) Κυνήγι κλειδιών για άνοιγμα σχολείου και κλέισιμο αυτού... Οι μαθητές θα διοργανώνουν επίσκεψη στο σπίτι του Διευθυντή ή του Επιστάτη να παίρνουν τα κλειδιά να ανοιγοκλείνουν το σχολείο...2)