0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Στη λέσχη στρατού πήγαμε για φαγητό μόνο στις αρχές. Άθλιο φαγητό και όχι δωρεάν. Αν έχουν τέτοιο φαγητό στη λέσχη, σκεφτείτε τι τρώνε οι φαντάροι. Κως 202-13. Δεν είμαι γκρινιάρα, όπου αλλού πήγα ήταν κάπως καλά, αλλά εκεί...
Καλησπέρα. Στη λέσχη στρατού πήγαμε για φαγητό μόνο στις αρχές. Άθλιο φαγητό και όχι δωρεάν. Αν έχουν τέτοιο φαγητό στη λέσχη, σκεφτείτε τι τρώνε οι φαντάροι.
Ευχαριστώ ελπίζω και σε αποσπάσεις και σε άδειες ανατροφής νεοδιόριστων
Ενταξει...φτηνό σπίτι...δηλ. τι; Τα φτηνά σπίτια για τους ιδιοκτήτες στα νησιά σημαίνει ένα δωμάτιο, μέσα στην υγρασία και στη μούχλα λόγω νησιού, εννοείται χωρίς πλυντήριο. Αυτές δεν είναι συνθήκες ζωής. Η μετεμψύχωση του Ρασκόλνικωφ του Ντοστογιέφσκι είναι...
Ax mustard ετσι την πάτησα εγώ πέρισι. Με ένα μωρό 1 έτους πέρισι είπα να μην βάλω κουτάκι κ δήλωσα συγκεκριμένες περιοχές.... αποτελεσμα; να δουλέψω μέσα φλεβάρη... Οπότε φέτος, αν κ προοιωνίζονται καλύτερα τα πράγματα, το έβαλα..... πέρσι αν το είχα βάλει θα δούλευα από Νοέμβρη, μακριά βέβαια από το σπίτι μου! ελπίζω φέτος να έχουμε καλύτερη τύχη. και η σάμος έχει κενά. Από τη
Ξέρεις που μπορούμε να βρούμε τα κενά των Φούρνων; Ενδιαφέρομαι για ΠΕ 04.02
Στα Δωδεκάνησα υπάρχουν αμέτρητα κενά, και δεν υπολογίζουν τις ώρες project? http://elearning.nad.gr/index_el.asp?cmd=Article&id=1696
περσι πηρε χημικο στους φουρνους μειωμενου ωραριου από Αθηνα...και πηγε....Γεναρη νομιζω