0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δίνει, μάλιστα τα μαθήματα θα δοθεί η δυνατότητα να τα παρακολουθείς εξ αποστάσεως αν είσαι από μακρυα.
Πήρα και εγώ τηλ πριν από κάνα δυο μέρες. Η κοπέλα μου είπε ότι για την ειδική αγωγή έχουν δηλώσει ως τώρα καμιά 500αριά άτομα. Για τις υπόλοιπες κατευθύνσεις 120 με 130 άτομα ως τώρα.
Με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, αλλά δεν έχω υποβάλλει ακόμα αίτηση. Απ´ οσο πληροφορήθηκα έχεις δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση μονάχα σε 1 από τις 3 κατευθύνσεις (κάτι που το βρίσκω λογικό είναι η αλήθεια) και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στις 2 πρώτες. Τα μάθημα θα γίνονται κατά κύριο λόγο εξ' αποστάσεως, όμως μια φορά το μήνα θα πρέπει να παρακολουθείς τις παραδόσεις στη Φλώρινα ή τη Θεσσαλονίκη (νομίζω ότι αυτό αλλάζει ανάλογα με την κατεύθυνση).Έχω αρκετά καλό βαθμό πτυχίου (8,59), έχω εκπονήσει πτυχιακή εργασία, αγγλικά σε επίπεδο Γ1 και 2 δημοσιεύσεις. Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο για τη δεύτερη κατεύθυνση, όμως σκέφτομαι και την πρώτη, καθώς φοβάμαι πως ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων θα συγκεντρωθεί στην κατεύθυνση της "διγλωσσίας και ειδικής αγωγής". Εσείς τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;;
Το πιο λογικό κατ΄εμέ, είναι να δηλώσεις σε αυτή που πραγματικά θέλεις περισσότερο...