0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ υπάρχει ένα κενό:τι γίνεται στην περίπτωση που ισχύει το αντίστροφο;αν υπάρχουν στην ίδια περιοχή σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας που εντάσσονται στα δυσπρόσιτα, ενώ υπάρχουν και σχολικές μονάδες της βθμιας που δεν τα εντάσσει στα δυσπρόσιτα;παράδειγμα το γυμνάσιο λ.τ.Αλοννήσου;
Πολλοί που δηλώνουν το κουτάκι, οταν αντιλαμβάνονται που βρίσκεται το σχολειο δε δέχονται να πάνε. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησαν αυτή τη μέθοδος. Θέλουν να είναι σίγουροι, οτι ο επόμενος θα πάει.
Λέει η πρόσκληση "αν διαπιστωθεί αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών κενών των σχολικών μονάδων των ανωτέρω κατηγοριών κατά τις γενικές διατάξεις, γίνονται δεκτές αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόσληψη στις εν λόγω σχολικές μονάδες, κατά τη σειρά κατάταξής τους στους ισχύοντες πίνακες." Και έχω την απορία. Αν διαπιστωθεί αδυναμία κάλυψης σε ποια φάση αναπληρωτών? Μετά την Ά φάση? Δεν έπρεπε να το διευκρινίζει? Γιατί μπορεί να μην καλυφθούν με την Ά φάση αναπληρωτών, αλλά κάποιος που θα κληθεί στη Β ή στη Γ φάση αναπληρωτών με τις γενικές διατάξεις να ήθελε να πάει.
Εσενα βέβαια, με το κουτακι!!! Θα τρελαθούμε εντελώς εδώ μεσα; Κουτακι σημαινει ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΛΟΒΕΡΔΟΠΑΡΕΑ.
papagalia το εγραψα και πιο πριν, δεν εχω σκοπο να παω να κανω συμπληρωματικη. απλα προσπαθω να καταλαβω πως θα τρεξει ολο αυτο χωρις να υπαρξει καταστρατηγηση της σειρας κι ακομα δε μου εχει λυθει η απορια.
αυτες οι αιτησεις για δυσπροσιτα γινονται πρωτη φορα για ΠΕ02,,,συγνωμη δεν μ εχουν παρει ποτε αναπληρωτρια κ φετος παρακολουθω εξελιξεις!!τα τελευταια τρια χρονια δεν το θυμαμαι!!!!
Και πως ειναι τοσο σιγουροι οτι και αυτος με την συμπληρωματικη δηλωση θα παει; ανθρωποι ειμαστε κατι μπορει να συμβει μεχρι να τον καλεσουν ή να το μετανιωσε τελικα κ ουτε και αυτος να παει.