0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι κουτάκι. Κουτάκι είχαμε. Έφτανε ένα.
Μελίτα, πρώτη φορά για όλους.
Μόνο όσοι είναι στους πίνακες μπορούν.
Μα πρόκειται για ολοφάνερη κατατρατήγηση της σειράς που έχει ο καθένας στον πίνακα αναπληρωτών κι απορώ που δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι! Θα προτιμηθεί και θα προσληφθεί ως αναπληρωτής κάποιος με σειρά π.χ 500+, αφού το μόνο κριτήριο είναι η θετική αίτηση στη συμπληρωματική δήλωση κι όχι οι 499+ προηγούμενοι, που δε δήλωσαν τα δυσπρόσιτα! Έτσι, θα κάνουν μεγάλες προυπηρεσίες όσοι έπονται κι όχι όσοι προηγούνται! Αλλά αλήθεια, εάν κάνει ΑΣΕΠ το Γενάρη ή το Φλεβάρη, η φετεινή αποκτηθείσα προυπηρεσία (και η διπλάσια) πώς θα φανεί και πώς θα προσμετρηθεί, αφού τα αποτελέσματα δε θα την περιλαμβάνουν; Άρα, πολύ κακό για το τίποτα, νομίζω, εκτός κι αν δεν προχωρήσει σε ΑΣΕΠ τελικά!
καλησπέρα. οσοι εχουν ποινη φετος και δεν βρισκονται στους πινακες αναπληρωτων, μπορουν να κανουν αιτηση σε αυτη την προσκληση για τα δυσπροσιτα?
Εγω που απο τ0 2010 εως το 2014 βρεθηκα δυο χρονιες σε δυσπροσιτο εχω το δικαιωμα να αισθανομαι λιγο μ*****ς?
Μα αν το κουτάκι μετρούσε το ίδιο, τότε γιατί χρειάζεται η συμπληρωματική δήλωση; Σκέψου λίγο πονηρά, όπως αυτοί στο Υπουργείο! Και δεν παραπληροφορώ, απλά σας ανοίγω τα μάτια!